Öğrenci Evinde Dehşet!

Öğrenci Evinde Dehşet!

15 Aralık 2018 - 12:47 - Güncelleme: 15 Aralık 2018 - 12:55

Hollanda'nın Rotterdam kentindeki Erasmus Üniversitesi öğrencileri, 21 yaşındaki Sarah Papenheim'in öldürülmesiyle büyük şaşkınlık ve üzüntü yaşadı

2016'dan beri Hollanda'daki Erasmus Üniversitesi'nde okuyan ABD'li 21 yaşındaki Sarah Papenheim kaldığı öğrenci evinde ölü bulundu.

Aynı zamanda müzisyenlik de yapan genç kızın oda arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü yapılan ilk incelemelerde ortaya çıktı.


Polis Sarah'ın katil zanlısını kısa süre sonra tren istasyonunda yakaladı. O yakalanma anları ise kameralara böyle yansıdı.

Genç kızın ailesi ise birkaç hafta sonra yeni yıl için gelmesini bekledikleri kızlarının ölüm haberiyle yıkıldı.

Annesi yaptığı açıklamada, kızının oda arkadaşının son zamanlarda tuhaf davrandığını söylediğini belirtti.

Annesi Sarah'ın "Oda arkadaşım tuhaf davranıyor" dediğini, kızına odadan gitmesini söylediğinde ise "Hayır anne o benim arkadaşım bana zarar verecek değil" diye konuştuğunu belirtti. Kızının ölümü ile sarsılan anne trajik bir detayı da açıkladı.

Acılı anne birkaç sene önce de 21 yaşındaki oğlunun intihar ettiğini, kızının kardeşini çok özlediğini ancak hayat dolu olduğunu belirtti.

Trajik olayın ardından arkadaşları ve yakınları Sarah'ı andı.

Genç kızın part time olarak çalıştığı kebapçının sahibi Fikret Egeman ise "her zaman güler yüzlü, melek gibi bir kızdı. Ailemizden biri gibiydi" dedi.
Polisin zanlıyı sorgulaması ise sürüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x