Özcan Deniz Annesinden Veto Yedi!

Özcan Deniz Annesinden Veto Yedi!

Feyza Aktan ile olaylı bir şekilde boşanan Özcan Deniz, bir süredir kendisinden 23 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar ile aşk yaşıyor. Ancak Deniz'in yeni ilişkisi ailede kriz çıkardı. Deniz’in annesi oğlunun yeni ilişkisini veto etti

13 Ocak 2022 - 19:00

Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, bir süredir kendisinden 23 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar ile aşk yaşıyor. İlişkisini bir süredir basından uzak yaşayan Deniz, 1 hafta önce Instagram hesabından peş peşe sevgilisiyle pozlarını paylaşarak aşkını ilan etti. Ancak Deniz'in yeni ilişkisinin ailede kriz çıkardığı iddia edildi.

ÖZCAN DENİZ ANNESİNDEN VETO YEDİ
Habere göre; Samar Dadgar ile aşk yaşamaya başlayan Özcan Deniz çok mutlu olsa da Deniz'in ailesi bu ilişkiden çok memnun değil. Genç aşkına maddi ve manevi destekte bulunan Özcan Deniz'in yeni ilişkisine aileden onay çıkmadı. Özcan Deniz'in yeni sevgilisi Samar Dadgar ile beraberliği geçmişte yaşanan bu kötü deneyimler sebebiyle aile tarafından onaylanmıyor.

OĞLUNU ENGELLEDİ
İlişkiyi onaylamayan anne Kadriye Deniz, iddiaya göre oğluyla yaşadığı evi terk etti, oğlunu sosyal medyadan da engelledi. Sunucu Seren Serengil, oğlunun eski eşi Feyza Aktan'la olaylı boşanma sonrası yeniden üzülmesini istemeyen annenin bu beraberlik için "Rızam yoktur" dediğini ileri sürdü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x