Özel Gününüze Doğa Şahitlik Yapacak!

Özel Gününüze Doğa Şahitlik Yapacak!

16 Mayıs 2019 - 19:30

Dünyada giderek artan ve ülkemizde de yeni yeni yaygınlaşmaya başlayan organik düğün konsepti ile hayatınızın en özel gününe doğa şahitlik yapacak

Geri dönüşümlü davetiyeler, yeşil ulaşım,organik ikramlar, tasarruflu aydınlatma ve sade giyim gibi detaylara dikkat ederek düğününüzü "organik düğün" konseptine dönüştürebilirsiniz.

GERİ DÖNÜŞÜMLÜ DAVETİYELER
Düğününüzün nasıl bir düğün olacağı konusunda davetlilerinize geri dönüşümlü davetiyelerle mesaj verebilirsiniz. Düğün davetiyesi olarak elektronik davetiye de gönderebilirsiniz.

ORGANİK İKRAMLAR
Düğün menüsünü tamamen organik ikramlardan oluşturun. Doğal ve katkısız yiyeceklerle ziyaretçilerinize ziyafet sunabilirsiniz.

YEŞİL ULAŞIM
Davetlilerinizin özel arabayla gelmesi yerine doğaya duyarlı otobüs kiralayıp düğüne toplu şekilde gelmelerini sağlamanız, egzoz salınımını azaltarak düğününüzü konseptine katkı yapacak.

ÇİÇEKLER DALINDA KALSIN
Düğün alanı süslemelerinde gerçek çiçek kullanmayın. Yapay çiçeklerle dekoru oluşturun. Düğüne çelenk yollamak isteyen davetli olursa da bunu yapmasını, bunun yerine aynı bedeli bir doğa vakfına bağışlamayı tavsiye edin.

ORGANİK KUMAŞ
Gelinliğin ve damatlığın organik kumaş tasarımlı olmasına dikkat edin. Organik düğün konseptinin tamamlanması için gelinliğin ve damatlığın organik olmasına dikkat edin.

EKO-BALAYI
Ekolojik tatil seçenekler sunan oteller arasından seçim yaparak balayı tercihinizi belirleyin. Böylece organik düğün konseptiniz sadece düğünle sınırlı kalmayacak, düğün sonrasını da organik konsepte dahil etmiş olacaksınız.

GELİN MAKYAJI
Gelin makyajını ağır makyaj ürünleri uygulayarak ile değil sade bir tarzda yaparak doğal görünüm olmasını sağlayın.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x