Öztrak’tan Tepki!

Öztrak'tan Tepki!

23 Kasım 2019 - 16:53 - Güncelleme: 23 Kasım 2019 - 16:55

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı tamamlandı. Toplantıda Beştepe'ye giden CHP'li konusu ele alındı. Toplantının ardından konuşan CHP Sözcüsü Kemal Öztrak, "Gazeteci Rahmi Turan bu bilgiyi Saray’a yakın bir kaynaktan aldığını söylemişti. Aynı bilginin başkalarına servis edildiği bilinen bir husustur. Saray menşeli bir operasyonun amacı gayet açıktır. İktidara yürüyen vatandaşın derman olarak gördüğü CHP’ye kumpas kurmaktır" ifadelerini kullandı

CHP Sözcüsü Faik Öztrak şöyle konuştu: 

"AK Parti Genel Başkanı daha ‘Barış Pınarı Harekatı’ başında kendi partisi dışındaki partileri dizayn etme amacını açıklamıştır.

Sayın Cumhurbaşkanı önceliğinin ‘Millet İttifakı’ olduğunu açıklamıştır. Sayın Genel Başkanımız katıldığı televizyon programında Saray’ın CHP içinde karışıklıklar çıkarmak istediğini, bunun için özel hazırlıklar yaptığını kamuoyuna duyurmuştur. Bugün geldiğimiz nokta sayın genel başkanımızın tespitlerinin ne kadar haklı olduğunu ortaya koymuştur. Gazeteci Rahmi Turan bu bilgiyi Saray’a yakın bir kaynaktan aldığını söylemişti. Aynı bilginin başkalarına servis edildiği bilinen bir husustur. Saray menşeli bir operasyonun amacı gayet açıktır. İktidara yürüyen vatandaşın derman olarak gördüğü CHP’ye kumpas kurmaktır.

Rahmi Turan Saray’a yakın kaynağını açıklamıştır. Şimdi bu isim de kendi kaynağını açıklamak zorundadır. Bu açıklanmadığı sürece milletin gerçek gündemini karartmak isteyenlere fırsat yaratılmaktadır. Saray memurlarıyla CHP’yi dizayn etmek kimsenin haddi değildir. CHP’yi dizayn edecek tek güç kurultay delegelerimiz ve milletimizdir"

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x