Partnerinizi Kendinize Hayran Bırakmanın 5 Yolu

Partnerinizi Kendinize Hayran Bırakmanın 5 Yolu

04 Aralık 2019 - 20:00

Partnerinizi etkilemek ve size daha bağlı biri haline gelmesini sağlamak için bazı adımlar atmalısınız. Oldukça basit adımlardan oluşan uygulamalarla aranızdaki uyum artacak ve daha mutlu bir çift olacaksınız


Her kadın partnerinin kendisine bağlı olmasını ister. Ama bunu sağlamak için çeşitle adımlar atmaları ve erkeğine karşı hamleler yapmaları gereklidir. Basit sayılabilecek uygulamalarla ilişkinizde mükemmel uyumu yakalayabilirsiniz.

1.KENDİNİZİ SEVİN
Partnerinizin sizi sevmesi için önce sizin kendiniz sevmeniz lazım. Spor yaparak kendinizi iyi hissedebilir, sağlıklı beslenerek kilonuzu dengede tutabilirsiniz. Kendinize karşı pozitif bakış açısı elde ettiğinizde aynı etki partnerinizde de oluşacaktır.
2.TASARRUFLU OLMAK
Tutumlu kızların erkeklerin gözünde "ideal kız" olduğunu unutmayın. Partnerinizi kendinize hayran etmek için harcamalarınızı kontrol altına almak etkili bir yol olacaktır.
3.İLERİ ADIM ATIN
Her zaman erkekten ilk adımı atmasını beklemeyin. Aşık olduğunuz kişiden ilk adımı bekliyorsanız ya da devam eden ilişkinizde birlikteliğiniz ileriye taşıyacak adımlar için partnerinizden adımlar bekliyorsanız çok fazla beklemek zorunda kalabilirsiniz. Bu yüzden siz de adım atma konusunda cesaretli olabilir, ileri hamleler yapabilirsiniz.
4.SADAKAT ÖNEMLİ
Erkeği etkileyecek en önemli hususlardan biri sadakattir. Partnerinize sadık olduğunuzu gösterecek davranışlarla ilişkinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Unutmayın, kimse zor durumda kaldığında yalnız bırakılmak istemez. Partneriniz de öyle.
5.ÖZ GÜVENİ YÜKSEK TUTUN
Kendinizi sevmekle aynı doğrultuda bir davranış olan özgüveni yüksek tutmak, partnerinizin size karşı pozitif bakmasını sağlar. Özgüvenli bir kadının erkeklerin gözünde daha çekici olduğu gerçeği sizin ilişkiniz de yükseltecektir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x