Plajlarda Alışılmadık Görüntü!

Plajlarda Alışılmadık Görüntü!

22 Haziran 2019 - 15:35

İstanbul’da seçim öncesi plajlarda yoğunluğa rastlanmadı. Aynı şekilde tatil bölgesi Bodrum'da da plajlarda sakinlik görüldü. AKP ve CHP, İstanbul'a gidip oyunu kullanmak isteyenler için otobüs kaldırıyor

İstanbullu seçmen yarın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanını belirlemek amacıyla sandığa gidecek. Yüksek Seçim Kurulu’nun seçim yenileme kararının ardından İstanbullu seçmen sandığa kilitlendi. Normal zamanda dolu olan İstanbul’un çevre sahilleri boş kaldı.İstanbullunun sıklıkla tercih ettiği Ağva plajlarında yoğunluk görülmedi.

İşletmeciler, sahillerde seçim nedeniyle boşluklar olduğunu ve hafta başından itibaren yeniden yoğunluk olmasını beklediklerini söyledi.

Bodrum’da bulunan İstanbul seçmeni de oylarını kullanmak için İstanbul’a hareket etmeye başladı. Sahillerde ise yabancı turistlere kaldı. 23 Haziran Pazar günü yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde oy kullanacak İstanbullu seçmenler için Bodrum’dan çok sayıda otobüs kaldırılıyor.

Dünden itibaren Milas-Bodrum Havalimanı gidiş hattındaki yolcu sayısında büyük artış olduğu öğrenildi. Bodrum Milas Havalimanından İstanbul'daki havalimanlarına 3 havayolu şirketi 30 sefer yapacak. Havayolu şirketlerinin internet sitelerinde neredeyse her sefer için son biletlerin satışta olduğu dikkat çekiyor.

İstanbul seçmeninin yaz aylarında yaşadığı veya tatil için tercih ettiği yerlerin başında Bodrum geliyor. İlçedeki İstanbul seçmeni oylarını kullanmak için İstanbul’a hareket etmeye başladı. Seçmenlerin birçoğu Ramazan Bayramı’nın ardından İstanbul’a dönerken, ilçede kalanlar da oylarını kullanmak üzere gitmeye başladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x