Rakiplerimiz Belli Oldu!

Rakiplerimiz Belli Oldu!

17 Aralık 2018 - 15:54

UEFA Avrupa Ligi kura çekiminde temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray, aynı ülke veya gruptan takımların eşleşemeyeceği kuraya, ikinci torbadan girdi. Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Zenit oldu. Galatasaray ise Benfica ile eşleşti

UEFA Avrupa Ligi'nde ise son 32 turu kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleşiyor... Avrupa Ligi'nde yollarına devam eden Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da son 32 turundaki rakipleri belli oluyor.
Avrupa Ligi'nde grubunu lider tamamlayan 12 takım ile Şampiyonlar Ligi'nde grubunu üçüncü sırada tamamlayan en iyi 4 takım, seribaşlarının yer aldığı torbayı oluşturacak. Fenerbahçe ve Galatasaray, aynı ülke veya gruptan takımların eşleşemeyeceği kuraya, ikinci torbadan girecek. Son 32 turu ilk maçları 12-14 Şubat, rövanşları ise 20-21 Şubat 2019 tarihlerinde yapılacak. Seribaşı takımlar, rövanş karşılaşmalarını sahalarında oynayacak.
İŞTE EŞLEŞMELER
FENERBAHÇE - Zenit
GALATASARAY - Benfica
Viktoria Plzen - Dinamo Zagreb
Club Brugge - Salzburg
Rapid Wien - Inter
Slavia Prag - Genk
Krasnodar - Bayer Leverkusen
Zürih - Napoli
Malmö - Chelsea
Shakhtar Donetsk - Eintracht Frankfurt
Celtic - Valencia
Rennes - Real Betis
Olympiakos - Dinamo Kiev
Lazio - Sevilla
Sporting Lizbon - Villarreal
BATE - Arsenal
UEFA Avrupa Ligi kura çekimindeki iki torba şu takımlardan oluşacak:

1. TORBA: Arsenal (İngiltere), Bayer Leverkusen (Almanya), Benfica (Portekiz), Chelsea (İngiltere), Dinamo Zagreb (Hırvatistan), Dinamo Kiev (Ukrayna), Eintracht Frankfurt (Almanya), Genk (Belçika), Inter (İtalya), Napoli (İtalya), Real Betis (İspanya), Salzburg (Avusturya), Sevilla (İspanya), Valencia (İspanya), Villarreal (İspanya), Zenit (Rusya)
2. TORBA: Fenerbahçe, Galatasaray, BATE (Belarus), Celtic (İskoçya), Club Brugge (Belçika), Krasnodar (Rusya), Lazio (İtalya), Malmö (İsveç), Olympiakos (Yunanistan), Rapid Wien (Avusturya), Rennes (Fransa), Sporting Lizbon (Portekiz), Shakhtar Donetsk (Ukrayna), Slavia Prag (Çekya), Viktoria Plzen (Çekya), Zürih (İsviçre)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x