Saldırı Anı Kameralarda!

Saldırı Anı Kameralarda!

22 Eylül 2018 - 13:00

İran'ın Ahvaz kentinde askeri geçiş töreni sırasında terör saldırısı düzenlendi. Silahlı kişiler tarafından açılan ateşte en az 12 kişi öldü, 30 kişi de yaralandı. O anlar kameraya yansıdı

 
İran'ın Ahvaz kentinde askeri geçiş töreni sırasında terör saldırısı düzenlendi. Silahlı kişiler tarafından açılan ateşte en az 12 kişi öldü, 30 kişi de yaralandı. O anlarsa kameraya yansıdı.
PARKTAN UZUN NAMLULU SİLAHLARLA TARADILAR
İran devlet televizyonu muhabiri, saldırının geçit törenin başında meydana geldiğini olay sonrası törenin dağıldığını söyledi. Haberde, saldırganların geçit töreninin arkasında yer alan bir parktan uzun namlulu silahlarla geçit törenini taradığı belirtildi.
SALDIRIYI AL AHVAZİYE ÖRGÜTÜ ÜSTLENDİ
Ahvaz'daki terör saldırısının sorumluluğunu İran'ın terör örgütü olarak tanımladığı ve ülkede yaşayan Arap kökenlilerden oluşan Al Ahvaziye örgütü üstlendi.
İLK RESMİ AÇIKLAMA
İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, saldırganların yabancı bir ülke tarafından eğitildiğini, silahlandırıldığını ve desteklendiğini iddia etti. "İran, İranlıların yaşamlarını savunmak için hızlı ve kesin bir şekilde yanıt verecek" dedi.
İran'daki terör saldırısı kamerada

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x