Satranç’ta Bornova Farkı!

Satranç'ta Bornova Farkı!

08 Aralık 2018 - 18:30

Bornova Belediyespor Kulübü Derneği’ne bağlı satranççılar katıldıkları turnuvalarda elde ettikleri derecelerin mutluluğunu Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile paylaştı. Bornova Belediyespor Kulübü Derneği sporcuları, Türkiye Satranç Federasyonu 2017-2018 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası’nda İzmir ikincisi olurken, İzmir Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Şampiyonası Kadınlar İl Birinciliği de Bornova Belediye Spor Kulübü Derneği’nin oldu

Bornova Belediyespor Kulübü Derrneği’nin sporcuları Mert Ceyhan, Barış Yunus, Denizcan Karacelebi, Hasan Güneş Anacak, Sıla Yaman, Ömer Öztürk, Yusuf Gül, Suğra Tepeli Türkiye Satranç Federasyonu 2017-2018 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası’nda takım olarak aldıkları ikinciliğin sevincini Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile paylaştı.

Sıla Yaman ve Suğra Tepeli de takım olarak Türkiye Satranç Federasyonu 2017-2018 İzmir Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Şampiyonası Kadınlar İl Birinciliği’ni aldı. Elde ettikleri bu başarıyla Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazanan Sıla Yaman ve Suğra Tepeli, buradan da Türkiye üçüncüsü olarak döndü.

Elde ettikleri başarılar nedeniyle sporcuları tebrik eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Sporcularımız satrançta Bornova’nın farkını gösteriyor. Önemli olan çocuklarımızın gençlerimizin böyle güzel bir sporla içiçe olmaları. Üstüne bir de başarı gelince tabi ki biz de bütün Bornovalılar olarak gurur duyuyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x