SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA AÇIK MEKTUP!

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA AÇIK MEKTUP!

İZMİR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NDE NELER OLUYOR?

18 Kasım 2017 - 19:50 - Güncelleme: 12 Haziran 2018 - 09:49

 

İzlenen Haber Gazetesi’nin son günlerde, özel hastanelerle ilgili haberlerinden sonra, telefonları kilitlenmiş durumda.

Posta kutumuza gelen iddialar vahim ötesi..,

Bunu Sayın Milletvekillerine direkt sorsak bile cevaplanmayacağından, sorumluluğumuz gereği buradan sorma mecburiyeti doğdu.

Bu yüzden dolayı, İzmir AK Parti Milletvekillerinden Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli’ye sorularımız var,

Sizler milletvekili kimliğinizle vatandaşın sorunlarıyla mı, yoksa Sağlık İl Müdürlüğü ve diğer kamu kurumlarının atama işleriyle mi meşgulsünüz?

Bu atamalardan ne gibi çıkarınız var?

Sağlık sektörüne mi giriyorsunuz yoksa bazı özel hastanelerin gizli ortakları mısınız?

Bu özel hastanelerle ilişkileriniz nasıl oluyor da, bu kadar iç içe..,

Danışmanlarınız, Haydar Bey ve Cihan bey, halktan gelen talepleri mi sizlere getiriyor yoksa, sizin kendi talepleriniz doğrultusunda iş takibi mi yapmaktalar?

En vahim iddia ise;

FETÖ kapsamında atılan, bazı Milli Eğitim Müdürleri Hamza Dağ ve danışmanı Haydar Bey’in okul arkadaşı mı?

Hamza Dağ’ın kayınpederi Sami Uçar, FETÖ kapsamında gözaltına alındı mı?

Katip Çelebi Üniversitesi’ne atanan, Genel Sekreter Hayri Karaca’nın atamasına sizin aracılık ettiğiniz doğru mu?

Hamza Dağ’ın iş ortağı olduğu söylenen Maksut Karaosman’ın FETO sanıklarının avukatı olduğu iddiaları da ortalıkta dolaşırken..,

Sayın Hamza Dağ bu tesadüflere ne cevap verecek,

Neden diğer İzmir AK Parti milletvekilleri, FETO iddialarıyla anılmıyor. Bunlar hep kötü tesadüfler zincirimi?

Ne diyorsunuz Sayın Hamza Dağ bir cevabınız olursa seve seve yayınlarız!

Geçtiğimiz günlerde İzmir Özel Can Hastanesi ile ilgili gazetemizde, birkaç yazı ele aldık. Ele aldığımız bu yazılarda, açık bir ifadeyle başta CHP’li Çiğli Belediyesi olmak üzere, bazı kurumlarda etkili yetkili bürokratların usulsüzlük ve yolsuzluk yaptığını hastane sahipleri ile nasıl bir çıkar ilişkileri olduğunu da sormuştuk.

Gazetemize bu yazılarla ilgili bir cevap gelmediğinden yayınlayamadık.

Özel Can Hastanesinin arkasında, AK Parti Milletvekili Kerem Ali Sürekli eski Milletvekili Ali Aşlık ve Konak ilçe Başkanı Temel Yıldırım’ın olduğu iddialarını yayınlamıştık.

Hali hazırda, iki İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nda soruşturmalar sürmekte iken. Ayrıca İzmir İdare Mahkemesinde dava süreci başlamış olmasına rağmen, Çiğli Belediyesi’nde Mülkiye Başmüfettişi olmasına rağmen, Valiliğin İdari Kurul Soruşturması devam ederken, sizler hangi akla hizmet ve hangi yasa ve yönetmeliğe göre imara aykırılıklar giderilmeden bu hastanenin açılması için canhıraş çalışmaktasınız?

İzmir’de tüm özel hastaneler kapandı da, bu hastaneye ihtiyaç olduğundan mı yasalar hiçe sayılmakta!

Can Hastanesi sahipleriyle özel bir ilişkiniz mi var?

İzlenen Haber Gazetesi’ne gelen ihbarlar sonrasında ilgili kurumlarla yazışmalarımız oldu ve hastanenin imar yolsuzluğu belgelendi, AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcısı bu hastane hakkında zehir zemberek açıklamaları henüz dünken, sizler AK Parti Milletvekili olarak bu hastanenin arkasında hangi gerekçelerle durdunuz ya da durmak zorunda kaldınız?

 İmar yolsuzluğunun tavan yaptığı ve Sağlık Bakanlığı yetkililerin hastane sahipleri ile ilgili para alışverişleri yaptıklarına dair birçok iddia gazetemize ulaştı.

İzmir Valisi konuyu en başından sonuna kadar bilgi sahibi olmasına rağmen, kendine bağlı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından denetim raporunda yer alan, imar yolsuzluğu kanıtlanan dosyayı bilmesine rağmen soruşturmalar bitene kadar hastane ruhsatının iptali konusunda hiçbir hareket etmemesi Sayın Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli’nin baskıları neticesinde olduğu iddialarına, bir cevap var mıdır?

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü’ne Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli’nin kendilerine bağlı, onların verdiği talimatları doğru ve ya yanlış gözetmeksizin yapacak bürokratları mı getirecekler?

Sağlık İl Müdürü Bedia Salnur’a ne demeli;

Asaletinizi aldıktan sonra, Sayın Başbakanımız ve Sağlık Bakanımız bu günlerde netleşecek olan İl Sağlık kadrolarına Kerem Ali Sürekli ve Hamza Dağ’ı görevlendirdi de siz onların isteğine göre mi atamaları yapacaksınız?

Kimin doğru ya da yanlış olduğuna bakmadan bu atamaları yaparken hiç mi vicdanınız sızlamayacak?

Önümüzdeki günlerde, neden Sağlık İl Müdürlüğü atamalarını yapmak istedikleri ve buradaki pastanın nasıl büyüdüğünü ve bu rant pastasının büyüklüğü konusunda yazılarımız olacak.

Sayın Bedia Salnur, Özel Can Hastanesi’nin tüm açıkları, usulsüzlükleri ortadayken…

Getirilmek istenilen kişileri, seçme hakkının sizde olduğunun farkında değil misiniz?

Emir komuta zinciri ile nasıl çalışacaksınız?

Bugün altınızdaki bürokratları dizayn edenler, yarın sizi koltuğunuzdan ederlerse…

Siz nasıl bir il müdürüsünüz ki, usulsüzlük zincirine batmış bir hastanen açılışı ile ilgili bakanınıza, ya da sizin atamanızı imzalayan Sayın Cumhurbaşkanımıza çıkıp bu hastane ruhsatını veremeyeceğinizi neden söyleyemiyorsunuz?

Yoksa sizi o makama Hamza Dağ ile Kerem Ali Sürekli getirdi de diyet borcunuzu mu ödüyorsunuz?

Gazetemizde ve sizin elinizde olan olumsuz raporlar var iken, “birkaç tane sağlık bakanlığı yetkilisinin oluru vardı ne yapabilirim” diyemezsiniz? Can Hastanesi açıldığı günün ertesi sabahı hakkınızda Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusu yapacağız.

Size küçük bir hatırlatma;

“Haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır.” diye eskilerimiz dile getirirdi.

Cumhurbaşkanımız “kim yolsuzluk, usulsüzlük, yapıyorsa bu bizden dahi olsa, hiç kusura bakmasınlar gözünün yaşına bakmaz gerekli cezayı keser kapının önüne koyarız.” Demişti.

Tüm bu yazdıklarımızı başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Eşi Sayın Hanımefendi ve Başbakanımıza ileteceğiz.

Bu yazdığımız sorulara cevap geldiğinde virgülüne noktasına kadar yayınlarız.

 

YORUMLAR

  • 27 Yorum
  • Gaffar bkr
    4 yıl önce
    Katip çelebide fetöden görevden alınan tüp yöneticelerin referansı kimdir bakın tanıdık bir vekil malesef malesef heyhaaatttt
  • Bekir
    4 yıl önce
    Bu duyduklarınız hiç bişey gerçekler daha vahim
  • Recep demir
    4 yıl önce
    Burada ismi geçen şahısların, 1. Derece yakınlarının ve yanlarındaki çalışan zevatın bu işlere başladıkları tarihle bugünkü mal varlıklarına, hesap hareketlerine, veya iş ilişkilerine bakılsa herşey gün gibi ortaya çıkacaktır. Yazık olan ülkeme oluyor.
  • SULTAN İZMİR
    5 yıl önce
    BİZ SİYASETÇİLERE NE ZAMAN GÜVENECEĞİZ?
  • SUAT TAŞLI
    5 yıl önce
    Vay be biz kime güveneceğiz artık,reise açık mektup demiş gazete birde kim suç işlediyse kim suçluyla iş tutup ortak oluyorsa kim tüyü bitmemiş yetimin hakkını yerse Allah’ından bulsun
  • Fatih sarı
    6 yıl önce
    HAMZA DAĞ, KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİĞİ YAPAN ŞİMDİ DE SALİH İŞGÖREN VAKFINDA OLAN,DAHA ÖNCE DE ORKİDE YAĞIN SAHİBİ KANAL 35 İN SAHİBİ AHMET KÜÇÜKBAYIN YANINDA ÇALIŞAN NURETTİN DEMİRİ TANIYORMU?
  • SÜHEYLA DEMİR
    6 yıl önce
    hamza dağ siz halkın içine girin izmirde oylar düştü 2019 seçimleri hem ülkemiz için hem ak parti için hayati önem taşıyor cumhurbaşkanımız gecesini gündüzüne katıyor siz daha çok çalışmanız gerekirken, bunlarla mı meşgulsünüz?BİZ izmirde halkın içinde milletvekili istiyoruz yeter artık cumhurbaşkanım sizin bunlardan haberiniz varmı.
  • Recep
    6 yıl önce

    Cumhurbaşkanımız söyledi kim benim adımı makamımı kullanırsa beyefendi böyle istiyor derse yalandır inanmayın o kişi sahtekardır dedi.Net bir şekilde,reis gereğini yapar.

  • ŞÜKRAN KOÇ
    6 yıl önce

    Hamza dağ milletvekilim çok üzüldüm bütün umutlarımızı kırdınız biz İzmir de böyle mi iktidar olacağız;

  • Gani
    6 yıl önce

    Siz Ak partililer makamın gücünü,kudretini bu illerdeki kullanıyorsunuz,Reis gör bunları İzmir de bu yüzden başarılı değilsiniz .

  • Halise Yurtoğlu
    6 yıl önce

    Konak Ak parti İlçe Başkanı Temel Yıldırım hangi hastaneler ile iş ilişkisinde Bülent delican sana soruyorum tüm bunlar işler doğru mu?

  • Sezen yurt
    6 yıl önce

    Başbakanım gereğini yapar

  • hale demir
    6 yıl önce

    bu ak partililer chp li çiğli belediyesinin usulsüzlüğünü mü örtüyorlar? şaka değil mi bu,gerçek ise vay ki ne vayyyyyy..

  • Suat Türk
    6 yıl önce

    Allah sonumuzu hayır etsin

  • KADİR CİHAN
    6 yıl önce

    Sayın cumhurbaşkanım biz böyle milletvekilleri istemiyoruz İzmir de hiçbir şey göründüğü gibi değil herkes makamın keyfinde işte buyrun nelerle uğraşıyorlar kim bilir ne menfaatleri var oy verdik Cumhurbaşkanım oyum helal olsun size.

  • Güneş Erdil
    6 yıl önce

    Özel hastanelerle milletvekilleri ilişkilerinin lütfen üzerine gidin,Nevval Salih işgören vakfında çok dolaplar döndüğü söyleniyor araştırın savcılar göreve.

  • Gani Şahin
    6 yıl önce

    Milletvekilleri biz bu işe karışmadık bu hastane işlerine girmedik diyebiliyorlar mı? Gazete açık açık yazmış açıklamanız gelirse yayınlarız diye

  • SAMİ DOR
    6 yıl önce

    İl sağlık müdürlüğünde neler oluyor kim kimin adamı kardeşim

  • zalim Salım
    6 yıl önce

    sayın milletvekilleri bu olaylara bu kadar girmemiştir.söylentidir şahikadır iftiradır

  • Faruk tan
    6 yıl önce

    SİZ RÜYANIZDA GÖRÜRSÜNÜZ ARTIK MİLLETVEKİLLİĞİNİ DİĞER AK PARTİ VEKİLLERİ KARIŞMIYOR DA SİZ NİYE BU İŞLERİN İÇİNE GİRİYORSUNUZ SAYIN BAŞBAKANIM GEREĞİNİ YAPIN LÜTFEN SİZİ SEVİYORUZ BİZ İZMİR DE BU KUTLU DAVANIN DIŞINDA HAREKET EDEN MİLLETVEKİLLERİ İSTEMİYORUZ.

  • HALE
    6 yıl önce

    Ak partinin İzmir de neden oy kaybettiği anlaşılıyor istemiyoruz sizin gibileri bu partide .

  • Bekir Can
    6 yıl önce

    Milletvekilleri halkın içine girin bırakın bu işlerle uğraşmayı bu davanın adamı olun Reisimiz gibi olun HASTANE işleri size mi kaldı Hamza dağ Maksut Karaosman senin ortağınmı?

  • Suat Has
    6 yıl önce

    Can Hastanesi ne oldu son durum ne yıkıldımı;

  • Serpil özen
    6 yıl önce

    Ne hastaneymiş bu CAN HASTANESİ e rant büyük tabii AK PARTİ İL BAŞKANI NEREDE GÖREN VARMI?

  • OSMAN TÜRKİYE
    6 yıl önce

    BU YAZIYI OKUYUNCA ŞOK OLDUM HERŞEY BİRBİRİNE KARIŞMIŞ SAĞLIK MÜDÜRÜ HANIMEFENDİ KENDİ DOĞRUNUZU YAPIN İLERDE BİR SIKINTI ILSA SİZİ HAMZA DAĞ KEREM ALİ SÜREKLİ KURTARAMAZZZZ

  • Beril akar
    6 yıl önce

    Hiç şaşırmadım bu milletvekilleri tüm bunları kendi başınamı yapıyorlar vallahi öyle ise çok becerikliler de bu işler bu kadar basit mi Recep Tayyip Erdoğan 2019 derken sürekli bu adamların yaptığı ne şimdi

  • Tarık yar
    6 yıl önce

    Reis bize dava adamı lazım

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x