Sen Anlat Karadeniz 11. bölüm 2. fragmanında Tahir tutuklanıyor!

Sen Anlat Karadeniz 11. bölüm 2. fragmanında Tahir tutuklanıyor!

Sen Anlat Karadeniz 11. bölüm 2. fragmanında Tahir tutuklanıyor!

03 Nisan 2018 - 15:12


Sen Anlat Karadeniz 11. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. ATV'nin büyük ilgiyle izlenen dizisi Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Tahir, Vedat'ı vuracak mı merak konusu. Sen Anlat Karadeniz 11. yeni bölümde Tahir neden tutuklanıyor?
Çarşamba akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde heyecan dorukta. Sen Anlat Karadeniz 11. yeni bölümüyle yarın akşam 20.00'de ATV'de...

SEN ANLAT KARADENİZ 11. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Mahkemenin şiddet uygulayan bir babaya velayet vermeyeceğini bilen Vedat, Nefes'in akli dengesinin yerinde olmadığını iddia eden bir dava dilekçesi hazırlamıştır. Böylece Nefes'in şiddet iddialarını uydurduğunu kanıtlamaya çalışacaktır.
Berrak'ın verdiği ilaç yüzünden halüsinasyonlar gören Nefes, Tahir'in zoruyla psikolojik destek almaya başlar. Ancak bu süreçte duyduğu bir şey, Tahir'i delirtir. Artık onun için tek bir yol kalmıştır; Vedat'ı Karadeniz'e gömmek. Vedat'ı öldürmekle arasındaki tek engel ise inancıdır.

Mustafa'nın Yiğit'i kurtarmasının yankılarının sürdüğü Kaleli Ailesi için bahar erken gelmiştir. Hiçbirinin Tahir'in delice planından haberi yoktur. Tahir herkesle sezdirmeden vedalaşır. Vedat'ı kaçıran Tahir cinayeti işleyecek midir? Tahir ve Nefes aşkı sonsuza kadar hapsolacak mıdır?

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x