Serpil Örümcer’in Hayat Mücadelesi!

Serpil Örümcer'in Hayat Mücadelesi!

14 Kasım 2018 - 18:30

Serpil Örümcer canlı yayında yaşadığı zorlukları anlattı. Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Serpil Örümcer, eski fotoğrafları görünce duygulandığını söyleyerek o yaşlarının kıymetini bilmediği için pişman olduğunu dile getirdi. Yeşilçam'ın efsane ismi Serpil Örümcer şimdilerde ise hayatta kalmak için pazarcılık yaptığını söyledi. Peki, Serpil Örümcer kimdir?

İşte Serpil Örümcer'in ibret alınacak hayat hikayesi...

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Serpil Örümcer, bir kanalda yayınlanan magazin programına konuk oldu. Uzun süre işsiz kalan ve bir süredir pazarcılık yapan Örümcer, yaşadığı zorlukları anlattı.

SERPİL ÖRÜMCER'İN EN BÜYÜK PİŞMANLIĞI İKİNCİ EVLİLİĞİ

İkinci evliliğinden sonra büyük sıkıntılar çektiğini belirten Örümcer, 'Kızım ve iki torunumla sokaklarda yattık' dedi.


"Ben daha çok sahne sanatçısıydım, film de yaptım. O dönem çok para kazanılmıyordu. Biz bir renktik arada, asıl parayı solistler kazanıyordu. Ben böyle büyük paralar görmedim. Çok çalıştım ama kazanamadım.

İki, üç dairem oldu maalesef yanlış bir evlilik yaptım. Eşimle beraber Marmaris'e gittik. Restoran, bar açtık battık. Bütün kazancımı rahmetli eşimle kaybettik. Ha çıktık, çıkacağım derken elimde hiçbir şey kalmadı.

Ben artık sahneye dönemem, gençler var. Ben oramı buramı yaptırıp sahneye de çıkamam. Ben sokaklarda kaldım. Küçük kızımla ben sokakta kaldık. Ne olduğunu anlamadım bile bir anda sokaktaydık. Bakmakla yükümlü olduğum bir kızım iki torunum var. Kızımın psikolojik rahatsızlığı var o da çalışamıyor.


 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x