Sevgilinize istediğinizi yaptırın!

Sevgilinize istediğinizi yaptırın!

16 Şubat 2018 - 21:30

Erkek arkadaşınızın size karşı hissettiklerini açık bir şekilde dile getirmesini ve daha romantik olmasını istiyorsunuz ama bunu nasıl hayata geçireceğinizi bilmiyorsunuz. Oysa şifrelerini çözerek ona her istediğinizi yaptırabilirsiniz.

Sizinle Daha Çok İletişim Halinde Olmasını İstediğinizde… 
Kadınlar dakikada 250, erkekler ise 125 kelime konuşuyor. Bir gün içerisinde kadınlar ortalama 25 bin kelime konuşurken erkekler ise konuşurken ortalama 12 bin kelimeyi geçmiyorlar. Bunun en büyük sebeplerinden biri erkeklerin konuşurken kendilerini rahat hissetmemeleri. İlişki uzmanları bakın konuyla ilgili neler yapmanızı öneriyor: "Henüz tanışmadığı iş arkadaşınızla aranızda geçenleri saatlerce sevgilinize anlatmaktan kaçının. O gün sizin için önemli olan ne varsa sadece onu ana hatlarıyla paylaşın. Böylece ona da konuşma fırsatı vermiş olursunuz."

Daha Düzenli Olmasını İstediğinizde… 
Erkekler her ne kadar bulaşık yıkamada kendilerini geliştirmiş olsalar da hâlâ çoraplarını yatak odasının ortasında bırakma konusunda uzmanlar. Sevgilinizi sürekli uyarmak yerine ona yemek sonrası masayı toplamak, çöpü dışarı koymak gibi belirli görevler verin. Bunları yaparken ona asla müdahale etmeyin. Siz de göreceksiniz ki zaman içinde sorumluluklarının bilincine varacak.

Daha Romantik Olmasını İstediğinizde… 
Sevgilinize sürekli romantik bir erkek olmadığını söylemek yerine daha yaratıcı fikirler bulmanın zamanı geldi. Onunla bir anlaşma yapın haftanın bir günü siz, bir günü o, program yapsın. İlk programı siz yapın. Oldukça romantik ve sürprizlerle dolu bir geceye imza atarsanız emin olun, sevgilinizin içindeki rekabetçi ruh açığa çıkacak ve bir sonraki program için en iyisini yapmak için çabalayacaktır.

Eski Kız Arkadaşını Unutmasını İstediğinizde… 
Yapılan araştırmalar gösteriyor ki bir önceki ilişkinin izlerinin silinmeye başlanması için yaklaşık 10 hafta gibi bir süreye ihtiyaç duyuluyor. O yüzden erkek arkadaşınız eski sevgilisinden bu süreden daha az bir zaman önce ayrıldıysa üstüne gitmemekte fayda var. Ancak ona eski sevgilisini hatırlatacak aktivitelerden mümkün olduğunca kaçının. Örneğin sürekli eski sevgilisiyle gittiği yerlere onunla gitmeyin. Yeni adresler keşfedin. Birlikte bir hobi edinin; dans kursu iyi bir fikir olabilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x