SEVGİLİSİNİ GÖRMEK İÇİN UÇAĞA BİLETSİZ BİNMİŞ!

SEVGİLİSİNİ GÖRMEK İÇİN UÇAĞA BİLETSİZ BİNMİŞ!

SEVGİLİSİNİ GÖRMEK İÇİN UÇAĞA BİLETSİZ BİNMİŞ!

11 Ocak 2018 - 14:34

Uçağa biletsiz binen şahsın güvenlik noktasından nasıl geçtiği ortaya çıktı. Personel hakkında soruşturma açıldı. Havalimanında güvenlik noktalarına yeni düzenleme getiriliyor.

Atatürk Havalimanı'nda uçağa iki kez biletsiz binen Rıdvan K.'nin, şeritle kapatılmış ve o an kullanılmayan X-Ray cihazının arasından geçerek alana girdiği ortaya çıktı. K.'nin parası olmadığı ve Antalya'daki sevgilisinin yanına gitmek istediği için uçağa biletsiz bindiği öğrenildi. Yaşananların ardından güvenlik noktalarında yeni düzenlemeye gidildiği belirtildi.  
  Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali arındırılmış salona girerek biletsiz uçağa kadar giren Rıdvan K.'nin, uçağa gitmek için güvenlik kontrolünden nasıl geçtiği ortaya çıktı. Rıdvan K.'nin, arındırılmış salona, şeritle kapatılmış ve o an kullanılmayan X-Ray cihazının arasından geçerek girdiği ortaya çıktı.

  Güvenlik noktalarına yeni düzenleme

  Özel bir firmanın İstanbul - Antalya seferi yapacak olan uçağına Rıdvan K. isimli bir vatandaşın binmesinin ardından güvenlik noktalarına yeni düzenleme getiriliyor.  Yeni düzenleme faaliyete geçtiğinde dedektörlü bir kapı kullanılmadığı zaman camlı turnike ile geçişe kapalı hale getirilecek. İki kontrol noktası önlerine de güvenlik masası kurulacak.
 
Antalya'daki sevgilisini görmek için uçağa biletsiz binmiş
 

  Rıdvan K.'nin Antalya  uçağına iki kez biletsiz binmeye çalışmasının sebebi öğrenildi. K.'nin Antalya'daki sevgilisini görmek için uçağa kaçak bindiği belirlendi.

  Personel hakkında soruşturma açıldı

  Atatürk Havalimanında yaşanan olayın ardından sorumlu personel hakkında adli soruşturma başlatıldı. Ayrıca İstanbul Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amirliği yaşanan olay sonrası olayda ihmali olan tüm personel hakkında idari soruşturma başlatırken, olayı araştırması için bir kişiyi de görevlendirdi. Olayın yaşanmasının ardından tüm kurum ve kuruluşlarla toplantı yapan Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amirliği , böyle bir olayın yaşanmaması için tüm personelini uyararak, daha dikkatli olmasını istedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x