Şeyma Subaşı’ndan Açıklama Geldi!

Şeyma Subaşı'ndan Açıklama Geldi!

07 Şubat 2019 - 14:04

Geçen günlerde Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, kızları Melisa'nın velayetinin babası Acun Ilıcalı'ya verilmesi için mahkemeye başvurdu. Mahkeme Melisa’nın velayetini Acun Ilıcalı'ya verdi. Şeyma Subaşı'dan velayet açıklaması geldi


14 aylık evliliklerini Silivri'de sonlandıran Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın kızları Melisa’nın velayetini mahkeme Acun Ilıcalı'ya verdi.

Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"07.02.2018 tarihinde sonuçlanan velayet davası ile kızımız Melisa'nın velayeti babası Acun Ilıcalı Bey'e verilmiştir. Kararı saygıyla karşılıyoruz. Bu noktada önemli olan velayetin kimde olduğu değil, kızımızın ailesi ile birlikte sevgi ve mutlulukla büyümesidir. Acun Bey ve ben kızımız Melisa'yı birlikte büyütmeye devam edeceğiz. Kızımız Melisa bu süreçte babasıyla da her zaman olduğu gibi sıklıkla görüşmeye devam edecek. Biz Acun Bey ile evliliğimizi iki medeni insan olarak noktaladık. Bundan sonra kızımız Melisa'nın iyiliği için her zaman annesi ve babası olarak görevlerimizi eksiksiz yerine getirmeye devam edeceğiz. Konunun hassasiyeti sebebiyle gösterdiğiniz anlayış için şimdiden teşekkür ederim"

14 aylık evliliklerini Silivri'de sonlandıran Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın anlaşma sağladığı protokolün detayları ortaya çıkmıştı.

Taraflar birbirleri ve aileleri hakkında olumsuz yönde kesinlikle açıklamada bulunmayacak. Subaşı'na 10 milyon TL değerinde bir ev alınacak. Bu ev çiftin çocukları Melisa'nın üzerine yapılacak. Ilıcalı ve Subaşı alınacak evle ilgili intifa hakkına sahip olacak.

Subaşı şu an oturduğu evden çıkarak yeni alınacak eve geçecek.

Subaşı'na 115 bin TL yoksulluk, Melisa'ya ise 10 bin TL iştirak nafakası olarak her ay 125 bin TL ödenecek.
9 yaşındaki Subaşı evlenirse, 115 bin TL nafakası kesilecek.

Yapılan protokolün dışında taraflar birbirlerinden maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmayacak. Kızları Melisa'nın tüm eğitim giderleri baba Ilıcalı tarafından karşılanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x