Sezonun En Çekici Saç Modelleri!

Sezonun En Çekici Saç Modelleri!

31 Temmuz 2021 - 17:30

İlkbahar-yaz sezonu saç trendleri, pandeminin bütün olumsuz etkilerine inat içimizi ısıtmaya ve enerjimizi yükseltmeye geliyor. Saç Tasarım Uzmanları Ali Subaşı ve Erkan Uzelli, 2021 trendlerini ve iz bırakacak saç modellerini açıkladı

Saç Tasarım ve Kreatif Uzmanı Ali Subaşı: "Baharın gelmesiyle umutlarımız arttı. Yaz aylarını ve plajların sıcak altın rengi kumlarını özledik. Bu sezon tatil planlarıyla birlikte renk trendleri de içimizi ısıtacak. Bu sezon saçlarda sütlü kahve, toprak tonları, sıcak ve soğuk renkler ile harmoni olmuş modeller gün yüzünde olacak. Tüm dünyayı kasıp kavuran "The Queen's Gambit" dizisi ile dikkati saçlarına çeken Anya Taylor-Joy, çekici ve sıcacık bir görünüm veren bakır-tarçın rengini yeniden hafızalara kazıdı. Özgün bir model isteyenler için ön bloklarda yapılan sarı rengindeki facelight'lar da bu sezonun modasına damga vuracak." ifadelerini kullandı.


Kesimler Çok Marjinal!

Platin sarısı gibi renkleri geride bırakan yeni saç trendi, kesim modellerini de etkisi altına aldı. "2020'nin başından beri gördüğümüz lob ve pixe dediğimiz ense boyunda kesilmiş saçlar ile oldukça sık karşılaşacağız. Dağınık kesilmiş slay perçemleri, 80'lerin sonunda popüler olan katlı saç boylarını da görmemiz mümkün." ifadelerini kullanan Saç Tasarım ve Kreatif Uzmanı Erkan Uzelli sözlerine şunları ekledi: "Doğallık arayanların bu yıl tercihi, yine çok trend olan yıka-çık tarzı modeller ve özgün örgüler olacak." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x