Sihirli Kıyafet !

Sihirli Kıyafet !

29 Temmuz 2018 - 09:00

Anne ve babaların en büyük sorunlarından biri de, bebekleri doğduktan sonra, hızlı büyüdükleri için neredeyse her hafta kıyafet almaları. Ama bu sorun artık ortadan kalkıyor

Bebek ve küçük çocukların ebeveynlerinin en büyük sorunlarından biri alınan kıyafetlerin çocukların hızlı büyümesi nedeniyle kısa bir süre içinde giyilemez olması. Tasarımcı Ryan Mario Yashin, daha uzun süre giyilebilen kıyafetler tasarlayarak çocuklu aileler için ekonomik olacak bir yöntem buldu; Çocuklarla birlikte büyüyen kıyafetler.

Çocuk altı aylıkken alınan kıyafet, her 6 ayda bir çocuğun büyümesiyle birlikte çekilerek uzatılabiliyor. Aynı zamanda su geçirmez ve rüzgar işlemez olan bu kıyafet takımı alt ve üstten oluşuyor.

Şimdilik 6-36 ay arası üretilen ilginç tasarım, talep halinde daha büyük yaşlar için de üretilecek. İngiltere’de yaşayan tasarımcı, ”Tasarımı evimde yaptım ve ünlü markalara başvurdum. Ünlü markalarla görüşmelerimiz sürüyor. Bence çocuk kıyafetinde tasarımı sil baştan yenilememiz gerekiyor. Bu sadece aileler için ekonomik değil, Dünya için de israfı durduracak bir yöntem. Londra Kraliyet Sanat Koleji’nde okudum. Orada yaptığım bir araştırma küçük uydular için uzayabilen karbon fiber panellerle ilgiliydi. Uzatma tekniğinin ben de çocuk kıyafetleri üzerinde uygulanabileceğini düşündüm” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x