Skandal İddialar!

Skandal İddialar!

Fransız gazeteci Romain Molina, dünya futbolunu sarsacak iddialarda bulundu. Fransa ve İngiltere liglerinde mücadele eden 400'ün üzerinde futbolcunun tecavüze uğradığını söyleyen Molina, bir kısmının anal bölgelerinde yaşadıkları problemler sebebiyle kliniklere yatırıldıklarını belirtti

20 Kasım 2021 - 13:07

Molina, şu an Beşiktaş forması giyen Miralem Pjanic'in Juventus'tan Barcelona'ya transferinde de usulsüzlük olduğunu iddia etti.

Ayrıca geçtiğimiz sezonlarda Galatasaray'da oynayan Mario Lemina'nın da Gabon milli takımında oynamak için yüklü miktarda para aldığını söyledi.
 
Fransız gazeteci Romain Molina, Twitter'da yaptığı canlı yayında uzun süre dünya spor basınının gündeminde kalacak iddialarda bulundu. Ajansspor'un aktardığına göre, yaklaşık 70 bin kişinin takip ettiği yayından öne çıkan iddialar şu şekilde:

"400'DEN FAZLA TECAVÜZ"
"Premier Lig, Championship, Ligue 1 ve Ligue 2 forması giyen 400'den fazla futbolcu gençlik yıllarında birden fazla kez tecavüze uğradı. Öyle ki bir kısmının anal bölgesinden problemler yaşadığı ve bunun için özel kliniklere yatırıldıkları belirtiliyor. Bununla ilgili belgeler aralık ayından itibaren paylaşılacak."

"MENDY'DEN KADINA ŞİDDET"
"Şimdilerde Real Madrid forması giyen Ferland Mendy, 2018 yılında bir kadına şiddet uyguladı. Onu yere seren ve kafasına tekme atan oyuncu daha sonra penisini çıkararak kadına gösterdi. Beyin sarsıntısı geçiren kadın acile kaldırıldı. Mendy başka bir kadına daha şiddet uyguladı. Mendy'yi bir sonraki sene satmayı planlayan o dönemki kulübü Lyon tüm bu olayların gizli kalmasını sağladı."

13 YAŞINDAKİ İKİ ÇOCUĞA TECAVÜZ
"Uluslararası bir antrenör bir turnuva esnasında 13 yaşındaki iki kız çocuğunu tecavüz ettikten sonra elleri kanlı bir şekilde yakalandı. 2017'de başka sebeplerle görevinden alındığı açıklandı. Ünlü bir Fransız da bu işin halı altına süpürülmesinde etkin rol oynadı."

"Fransız uluslararası bir futbolcu kadınların ağzına dışkıladığı partiler organize ediyor ve bunları kayıt altına alıyordu. Buna zorlanan bir genç kız bu kişiyle ilgili suç duyurusunda bulundu."

"FUTBOLCULARIN YÜZDE 80'İ NARGİLE İÇİYOR"
"Futbolcuların yüzde 80'i nargile içiyor. Hatta PSG'de bir dönem futbolcular nargilelerini deplasmana da götürüyorlardı. Futbolculardan Matuidi düzenli olarak nargile içiyordu."

"Ligue 2 ekiplerinden Amiens'de Ajaccio deplasmanı dönüşü herkes alkol kokuyordu. Futbolcular alem yapmayı, nargile içmeyi seviyorlar."

PJANIC TRANSFERİ
"2020'de Pjanic 60 milyon Euro'ya Barcelona'ya, Arthur 72 milyon Euro'ya Juventus'a transfer olmuştu. Takas olarak gerçekleşen bu transfere yasalara aykırı bulundu ancak herhangi bir aksiyon alınmadı."

PEDOFİLİ SKANDALI
"Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nin en iyi futbol akademilerinden bir tanesi pedofili grubu tarafından yönetiliyor."

"Bir Fransız takımı altyapısındaki bir pedofili skandalını gizledi. Oyuncunun beyni yıkanarak suç duyurusunda bulunması engellendi. Oyuncu daha sonra kendi ülkesine gönderildi."
 
"Kolombiya futbolunun hakem komitesi başkanı bir pedofil. Molina canlı yayın esnasında 12 yaşındaki bir çocuğun suç duyurusunu okuyamadı ve yarıda bırakmak zorunda kaldı."

"Kenya'da 15 yaşındaki genç basketbolcuya zorla kürtaj yaptırıldı. Amaç tecavüze dair kanıtların yok edilmesi."

FIFA MERKEZİNDE CİNSEL İSTİSMAR
"Bir kız çocuğu FIFA merkez binasında tecavüze uğradı ve daha sonrasında kürtaj yaptırıldı."

ŞİKE İDDİALARI
"Asya'daki bazı milli takım karşılaşmaları daha önceden ayarlanmış. Bu durumun farkında olan birçok futbolcu artık milli takımlarına gitmiyor."

"Güneydoğu Asya, Doğu Avrupa ve Latin Amerika'daki birçok ligde maçlar önceden ayarlanmış. İrlanda, Malta ve Cebelitarık'ta birçok şikeli maç oynandı."
 
"Kenya Futbol Federasyonu'na ait tam 16 banka hesabı bulunuyor. Bunlardan birkaç gizli hesaplar. Normalde federasyonların bir veya iki hesabı olur."

"Doğu Timor, Moğolistan'ı mağlup etmek adına bazı Brezilyalı futbolculara kendi milli takımlarında oynamaları için para verdi."

"LEMİNE YÜKLÜ ÖDEME ALDI"
"Mario Lemina Gabon'u temsil etmek için yüklü miktar ödeme aldı. Diğer Afrikalı oyuncularda da durum farklı değil."

TRANSFERMART İDDİASI
"Bazı kulüp ve menajerler futbolcularının verilerini iyi göstermek için Transfermarkt'a para ödüyor."

BENZEMA'DA MACRON ETKİSİ
"Karim Benzema'nın Fransa Milli Takımı'na geri dönüşünde Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un da payı var."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x