Şoke Eden Ölüm!

Şoke Eden Ölüm!

31 Ekim 2019 - 14:08

Seks ticareti ve insan kaçakçılığından tutuklanan ünlü milyarder Jeffrey Epstein, geçtiğimiz aylarda hücresinde intihar etmişti. ABD'li sapık milyarder ile ilgili Amerilan televizyonunda şoke eden bir iddia ortaya atıldı


ABD'li ünlü milyarder Jeffrey Epstein geçtiğimiz ay New York'ta tutuklanmış ve 2002-2005 yılları arasında gerçekleşen seks ticareti ve insan kaçakçılığı suçlamalarından dolayı tutuklandığı belirtilmişti. Ünlü milyarderin daha önce de cinsel taciz suçundan sabıkası bulunuyordu.

Epstein'in Manhattan'daki lüks evini basan polis evde çok sayıda uygunsuz fotoğraflar bulmuştu. Fotoğraflardaki zorla ilişkiye girdiği kişiler için fotoğraflarının olduğu bir 'kitap' tuttuğu ve burada yer alan bazı kişilerin yaşlarının çocuk yaşta olduğu belirtilmişti.

Esptein'ın 'köle' olarak tuttuğu, tecavüz ettiği ve seks ticareti yaptırdığı çocuk yaştaki kızları da yanına alarak pek çok ülkeye götürdüğü ortaya çıkmıştı. Epstein'ın 'hamilelik çiftliği kurmak' gibi sapkın önerilerinin olduğu da dava sürecinde gün yüzüne çıkmıştı.

Jeffrey Epstein bu gelişmeler sonrası geçtiğimiz aylarda hücresinde ölü bulunmuştu. Ancak Epstein'ın ölümüne ilişkin şoke eden bir iddia ortaya atıldı.


Bir programa katılan eski otopsi uzmanı Dr. Michael Baden, ünlü milyarderin vücudunda intihar ile çelişen, cinayet işaretleri olduğunu söyledi.
Baden, "İntihar için olağan dışı sayılan ve boğulmaya işaret eden 3 kırık var. Bu kırıklar daha çok boğulmanın yol açtığı ölümlerde görülen bir şey" dedi.

Baden "Ayrıca 50 yıl boyunca New York cezaevlerinde iki gardiyanın aynı anda uyuyakaldığı ve kameraların da çalışmadığı bir ölüm olayı hiç görmedim" diyerek şüphelerinin arttığını söyledi.
Ancak ABD'li yetkililer otopsi raporunu sunarak böyle bir şeyin mümkün olmadığını ve Epstein'ın kırıklarının intihara bağlı olduğunu açıkladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x