Son Dakikayla Gelen Mucize !

Son Dakikayla Gelen Mucize !

17 Ağustos 2018 - 08:45

Avrupa Liginde mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş, 1-0'lık galibiyetin rövanşında LASK Linz'e 2-1 yenildi ancak tur atladı

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazan Beşiktaş, yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda soğuk terler döktü.
Beşiktaş, ilk maçta İstanbul'da 1-0 yendiği LASK Linz ile Avusturya'da rövanş maçında karşılaşırken rakibine Avusturya'da 2-1 mağlup oldu ancak deplasman golü ile rakibini eleyerek play-off turuna adını yazdırdı. Beşiktaş, 90 dakikada tek isabetli şut çekerken, Negredo'nun o şutu turu getirmeye yetti.

LİNZ FARKI 2'YE ÇIKARDI
Karşılaşmanın ilk yarısı düşük bir tempoda geçerken LASK Linz, 42. dakikada üstünlük sayısını yakaladı. Oğuzhan'ın orta sahada kaybettiği top sonrası başlayan hücumda Tetteh, ceza sahası dışından pasını sağ çaprazdaki Joao Victor Santos Sa'ya aktardı. Victor Santos, Enzo Roco'ya kolay bir çalım atarak önünü boşalttı ve uzak direğe gönderdiği topla takımını 1-0 öne geçirdi.
Beşiktaş, beraberlik için rakip kaleye gitmek isterken 68. dakikada LASK Linz farkı ikiye çıkarttı. Roco'nun savunmadan kafayla iyi çıkaramadığı top Beşiktaş'ın yarı alanında rakipte kaldı. Gelişen atakta ceza sahası içinde sağ çaprazdan gelen şutu Tolga Zengin istediği gibi çeviremedi ve top, Dominik Frieser'in önünde kaldı. Frieser, boş kaleye topu ağlara gönderdi ve LASK Linz, Beşiktaş karşısında 2-0 öne geçti.

NEGREDO TURU GETİREN GOLÜ ATTI
Beşiktaş'ta tüm ümitler bitmeye başlamışken sahneye Alvaro Negredo çıktı. Karşılaşmanın son bölümünde Larin yerine oyuna dahil olan Negredo, ceza sahası dışından köşeye sert bir vuruş gönderdi.
Beşiktaş'ın 90 dakika boyunca rakip kaleye çektiği ilk şut olan bu pozisyon, golle sonuçlandı ve Beşiktaş, soğuk terler döktüğü karşılaşmada LASK Linz'e 2-1 mağlup oldu ancak Avrupa'da bir üst tura adını yazdırdı.

Öte yandan golü atan Negredo büyük bir sevinç yaşarken, gol sevince formasını çıkarttığı için ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x