Sonbaharda Gidebileceğiniz Kamp Alanları !

Sonbaharda Gidebileceğiniz Kamp Alanları !

18 Eylül 2021 - 20:00

Gerçek bir kampsever her mevsim kamp yapabilir! İşte sizi sonbaharda doğası ve havasıyla etkileyecek olan kamp alanları...

1) Yedigöller-Bolu
Büyükgöl, İncegöl, Seringöl, Deringöl, Nazlıgöl, Sazlıgöl ve Kurugöl'ü içerisinde barındıran Yedigöller Millî Parkı, Ekim ve Kasım aylarında sizi eşsiz doğasıyla buluşmaya çağırıyor. Nazlıgöl, Deringöl ve Büyükgöl'ün çevreleri kamp alanı için en ideal alanlar olarak biliniyor.


2) Şahinler Tabiat Parkı
Ankara-Bolu yolunda bulunan tabiat parkı, kampseverlere ev sahipliği yapıyor. Bisiklet sürme, piknik, doğa yürüyüşü ve yaban hayatı gözlemciliği aktivitelerini de bir arada yapmayı sevenler için iyi bir seçenek olabilir. Bir kamp alanında çeşme, içme suyu temini ve lavabo hakkında eksiklik yaşamak istemiyorsanız Kızılcahamam'daki bu parkı tercih edebilirsiniz.


3) İğneada Longoz Ormanları Millî Parkı
Sarı ve turuncu kurumuş yapraklardan oluşan bir sonbahar görüntüsü hayal ediyorsanız burası tam size göre. Kuzey ve güney bölümlerinde toplam 6 göl bulunduran park, kuşların göç güzergahı üzerinde yer alıyor.

4) Akyaka-Muğla
Akdeniz ikliminin hâkim olduğu bölge sonbahar aylarında dahi henüz soğumamış denizi ile size güzel bir kamp imkanı sunuyor. Akyaka Orman Kampı alanı, birçok kamp imkanından faydalanabilmenizi sağlıyor.


5) Güvercinlik Vadisi
Kapadokya'daki ücretsiz kamp yapabileceğiniz alanlardan olan Güvercinlik vadisi, Uçhisar beldesine yakınlığıyla da avantaj sağlıyor. Balonları izlerken gün doğumunun keyfinin tadını çıkarabilirsiniz. Büyük bir yürüyüş alanına sahip olduğundan bölgenin bu imkanından da faydalanabilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x