Sosyal Medya Karıştı!

Sosyal Medya Karıştı!

02 Mayıs 2019 - 15:52

Instagram, Facebook ve WhatsApp'a erişim sağlayamayan kullanıcılar, sosyal medya uygulamalarına neden giriş yapamadıklarını sorgulamaya başladılar. Instagram'a girerken 'Akış Yenilenmiyor' hatası ile karşı karşıya kalan kullanıcıların merak ettiği konulardan biri de 'Instagram çöktü mü' sorusu oldu. Peki, Instagram, WhatsApp, Facebook çöktü mü?

 
Instagram, Facebook ve WhatsApp platformları erişim sorunu nedeniyle internet üzerinde araştırılıyor. Saat 15.00 itibarıyla uygulamalara erişim yapamayan kullanıcılar, konu ile ilgili araştırmalarını sürdürüyor. Canlı arıza haritasında yer alan bilgiye göre, Instagram, Facebook ve WhatsApp'ta arıza olduğu görülüyor.

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Instagram'a saat 15.00 itibarıyla erişim sorunu yaşanıyor. Instagram'a erişim sorununun neden kaynaklandığı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı. Sorunun erişim yoğunluğundan olduğu tahmin ediliyor. Konu ile ilgili açıklama yapıldığında haberimizin içeriğine eklenecektir.

Canlı arıza haritası üzerinde Instagram sorunu şu şekilde görülüyor:

FACEBOOK ÇÖKTÜ MÜ?

Facebook sorunu da 15.00 itibarıyla başladı ve kısıtlı erişim sağlanıyor. Kullanıcılar akış yenilemede hata yaşıyorlar. Sorunun neden kaynaklandığı henüz bilinmiyor.

Canlı arıza haritası üzerinde Facebook sorunu şu şekilde görülüyor:

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

WhatsApp uygulamasındaki sorun da aynı Facebook ve Instagram'da olduğu gibi saat 15.00 civarında başladı. WhatsApp sorunun da neden kaynaklandığı konusunda herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Canlı arıza haritası üzerinde WhatsApp sorunu şu şekilde görülüyor:

.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x