Sosyal Medyadan Duyurdu!

Sosyal Medyadan Duyurdu!

MMA dövüşçüsü Christian Lohsen, antrenmanda yaşanan son derece tuhaf kaza sonucu bir testisini aldırmak zorunda kaldı

16 Kasım 2021 - 15:37

Christian Lohsen, UFC için hazırlık ligi görevi gören Dana White’s Contender Series'de ve Professional Fighters League'de mücadele ediyor.

Profesyonel kariyerinde 9-2'lik bir seriye sahip olan Lohsen, şok edici haberi geçen hafta biterken sosyal medyadan duyurdu.

Sporcu, Instagram hesabında "Dün gece çok zor geçti" diye açıklamada bulundu:

"Bir antrenman kazasında diz darbesi alan sol testisim yırtıldı ve ameliyatla alınması gerekti. Dün gece hastaneye gitmeme yardım eden herkese teşekkür ederim. İyiyim, evde istirahat ediyorum, ameliyat iyi geçti.

Doktor testosteron kaybı yaşamayacağımı ya da çocuk sahibi olma kabiliyetimi yitirmediğimi söyledi. Ama diğerini de kaybedersem iş değişir, dolayısıyla şu andan itibaren bana geri kalan testisimden vurursanız bozuşuruz..." 

Habere göre; Lohsen daha sonra toparlanma dönemine başlarken kendisine destek veren hayranlarına teşekkür etti. "100.000/10, kimseye bunu yaşamasını tavsiye etmem" diye ekledi:

Ama iyileşirken koltuğa sıkışıp kaldığım için neler olduğu hakkında bu kadar çok makale/yorum/forum görmek çılgınca. Uzaktan dahi tanımadığım kişilerden destek gördüm ve bugün beni kesinlikle ihtiyaç duyduğum biçimde, iyi güldüren tonla şakayla karşılaştım. Pozitif enerji gönderen herkese teşekkürler! İyileşeceğim ve geri döneceğim! Beni destekleyen muhteşem arkadaşlarım, ailem ve ihtiyacım olan her şeyle ilgilenen mükemmel eşim  var."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x