Sosyal Medyadan Kutladı!

Sosyal Medyadan Kutladı!

30 Nisan 2021 - 20:00

Ünlü şarkıcı Tarkan, eşi Pınar Dilek Tevetoğlu ile evliliklerinin 5. yılını sosyal medyadan kutladı. Eşi ile nikah törenlerine hazırlanırken çekilen eski bir fotoğrafını paylaşan Tarkan, "Daha nice 5 yıllara can Pınar'ım... Seni seviyorum" dedi

Uzun süredir eşi Pınar Dilek Tevetoğlu ve kızı Liya ile birlikte Almanya'da yaşayan Tarkan, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. 2016 yılında Pınar Dilek ile evlenen ünlü şarkıcı, 5 yıl önce eşi ile nikah törenlerine hazırlanırken çekilen fotoğrafını yayınladı.


"NİKAH ÖNCESİ SON RÖTUŞLAR"

Sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Tarkan, "5 yıl önce bugün... Nikah öncesi son rötuşlar... Daha nice 5 yıllara can Pınar'ım... Seni seviyorum" ifadelerini kullandı. Megastar'ın gönderisi kısa sürede 301 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum aldı.


ÇOK KONUŞULAN DÜĞÜN

5 sene önce Tarkan'ın Tarabya'daki villasında gerçekleşen törende şarkıcının annesi Neşe Tevetoğlu, abisi Hakan ve kardeşi Adnan Tevetoğlu hazır bulunurken, Pınar Dilek'in Almanya'da yaşayan ailesi de Türkiye'ye gelmişti. Çiftin nikah töreni Türk basını kadar Alman basınında da büyük yankı uyandırmıştı.

İkili, 2017 yılında Ren Nehri kıyısındaki Flora im Botanischen Garten'da düğün yapmıştı. Pınar Dilek, ünlü İspanyol marka bir gelinlik tercih ederken, Tarkan'ın smokini modacı Hatice Gökçe tarafından hazırlanmıştı.


"SOSYAL MEDYA" RİCASI

Düğünde, davetlilerin isimleri yaprak üzerine simlerle yazılmıştı. Masalara "Pınar & Tarkan" yazılı yapay menekşe süslü nikah şekerleri de konulmuştu.

Ayrıca 100 kişinin katıldığı törende ikili salona girdiğinde konuklara cep telefonlarıyla fotoğraf çekip, sosyal medyaya yüklememeleri konusunda ricada bulunulmuştu.


"BABA OLUYORUM!"

Ünlü çift, mutlu evliliklerini 2018 yılında bebekle taçlandırmıştı.

Tarkan, eşinin hamile olduğunu, "Bir süredir yazılıp, çiziliyor. Konuyla ilgili konuşuluyor... Bize de 'Doğru mu, değil mi?' diye soruyorlar. 'Değil, yok öyle bir şey' desek de inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Evet, doğru. Baba oluyorum. Çok mutluyum. Sizlerle de paylaşmak istedim..." sözleriyle duyurmuştu.

Şarkıcının bu gönderisi uzun süre sosyal medyada konuşulmuştu.


"KIZIMIZ LİYA DÜNYAYA GELDİ"

Tarkan ile Pınar Tevetoğlu'nun, Liya adını verdikleri kızları 2018'in temmuz ayında Almanya-Moers’deki Bethanien Hastanesi'nde doğmuştu. 

Sanatçı, Instagram hesabından paylaştığı mesajda, "Kızımız Liya dünyaya geldi. Güneş gibi doğdu hayatımıza... Tarifi kelimelerle mümkün olmayan çok güzel duygular içindeyiz" satırlarına yer vermişti.

'Liya' ismi, sabrın en güzeli anlamına gelmektedir.


İLK EVLİLİK YIL DÖNÜMÜ

Tarkan, evliliklerinin birinci yılını ise, "İlk evlilik yıl dönümümüzdü. Can Pınar'ımla daha nice yıl dönümlerine inşallah!" mesajıyla kutlamıştı.


TARKAN HAKKINDA

Tarkan, 1972 yılında Almanya'nın Alzey kasabasında doğdu. 1986 yılında ailesiyle birlikte Türkiye'ye gelen şarkıcı, ilgisi sonucunda Karamürsel'de lise yıllarında ilk müzik eğitimini almaya başladı.

Tarkan, 1992 yılında "Yine Sensiz" albümünü piyasaya sürdü. Bu albüm Tarkan'ın ilk stüdyo albümüdür. Sanatçı, 1994'te "Acayipsin", 1997'de "Ölürüm Sana" ile büyük bir çıkış yakaladı. 1999 yılında piyasaya çıkarttığı toplama albümü, kendisine birçok ülkenin platin ve altın sertifikalarını kazandırdı.

Megastar, 2001'de yayımladığı dördüncü stüdyo albümü Karma'daki "Kuzu Kuzu, "Hüp" ve "Verme" şarkılarını kliplendirdi. İki yıl sonra çıkan "Dudu" albümüyle yeniden ticari başarı yakaladı. Tarkan, 2006'da "Come Closer" adlı ilk İngilizce albümüyle bazı Avrupa listelerine giriş yaptı. "Bounce" ve "Start the Fire", albümden çıkan single'lar oldu.

Tarkan, bir yıl sonra, altıncı stüdyo albümü "Metamorfoz"u yayımladı. Albümdeki şarkıların sözleri, Türk Dil Kurumu tarafından takdir edildi. 2010 yılında yedinci stüdyo albümü "Adımı Kalbine Yaz" dinleyiciyle buluştu ve Türkiye'de Yılın En Çok Satan Albümü oldu.

Sadece müzikal projeleriyle değil, çeşitli sosyal sorumluluk projeleriyle de adını duyuran Tarkan, Türk basını tarafından "Megastar", Dünya basını tarafından "Popun Prensi" ve "Boğaz'ın Prensi" olarak anılmaktadır.



PINAR DİLEK HAKKINDA

Pınar Dilek, Almanya Duisburg'da dünyaya geldi. Dilek, Elazığlı anne ve Şanlıurfalı babanın kızıdır.

Küçüklüğünden beri büyük bir Tarkan hayranı olduğu ortaya çıkan Pınar Dilek, yaklaşık yedi yıl önce şarkıcının Almanya konseri sonrasında ünlü sanatçı ile tanışmış ve arkadaşlıkla başlayan ilişkisi kısa sürede aşka dönüşmüştü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x