Survivor yeni bölüm bu akşam yayınlanacak! Nihat’tan büyük...

Survivor yeni bölüm bu akşam yayınlanacak! Nihat'tan büyük çıkış...

Survivor yeni bölüm bu akşam yayınlanacak! Nihat'tan büyük çıkış...

01 Mart 2018 - 16:34

Survivor 2018 zorlu mücadelesine devam ederken, yarışmacılar kendi takımları arasında da anlaşmazlık yaşamaya başladı. Survivor 2018'de bu akşam ödül oyunu oynanacak. All Star ve Gönüllüler takımı arasında kazanan taraf kim olacak? Survivor'ın bu akşamki yeni bölümünde Nihat Doğan'dan büyük çıkış yarışmacıları şaşırtacak. Murat Ceylan hakkında düşüncesini belirten Nihat Doğan tepki alacak mı?

Survivor'da büyük mücadele heyecanla devam ediyor. İzleyicisini ekrana kilitleyen Survivor 2018 zor şartlarıyla mücadelesindeki hızı kesmiyor. Survivor'da bu akşam ödül oyunu oynanacak. Ödülün ne olduğu veya hangi takımın kazanacağı ise merak konusu...

NİHAT DOĞAN'DAN BÜYÜK ÇIKIŞ

Survivor 2018'in All Star takımında yarışan Nihat Doğan'dan büyük çıkış tüm yarışmacıları şaşırtacak. Bu akşamki bölümde yaşanacak olan Nihat Doğan ve Ümit Karan'ın arasında konuşulanlar All Star takımında gerginlik yaşatacak. Nihat Doğan'ın, Murat Ceylan hakkındaki düşüncesi ise izleyenleri şok edecek.
SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Birsen, Cumali, Ramazan ve Gizem'in eleme potasında olduğu Survivor 2018'de adaya ikinci veda eden isim Gizem Kurtulan oldu.

GİZEM KURTULAN KİMDİR?

Uludağ Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor bölümünden mezun olmuştur. Yarışmada gönüllüler takımında yarışacaktır. Güzelliğinin yanı sıra sportif kimliği ve güçlü fiziği ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Plates eğitmenliği yapan Gizem Kurtulan 1994 yılında Bursa Mustafakemalpaşa’da dünyaya gelmiştir. Gizem Kurtulan’ın sevgilisi yoktur. Yarışmaya kadarki süreçte eğitmenliğini yaptığı çocuklar ile bolca vakit geçirmiş ardından yoğun bir antrenman programı ile yarışmaya hazırlanmıştır.

ALL STAR TAKIMINA BÜYÜK ŞOK! O DA VEDA ETTİ

Survivor 2018'de bir ayrılık daha yaşandı. Rahatsızlığı nedeniyle son oyunlarda yer almayan Ecem Karaağaç'ın da yarışmaya devam edemeyeceği açıklandı. Ecem, Survivor'a veda etti.

Acun Ilıcalı önümüzdeki günlerde All Star takımına yedek yarışmacının geleceğini açıkladı.

ECEM KARAAĞAÇ KİMDİR?

27 yaşında, mimar. Futbol oynuyor, fitness ile uğraşıyor, boks yapıyor. 6 yaşından beri spor yapıyor. 7 yıl profosyonel olarak basketbol oynamış. Öncesinde 3 yıl profosyonel yüzücüymüş. Okçuluk ve binicilik yapıyor. Bunları da hobi olarak değil ileri düzeyde yapıyor. Futbol oynamayı da seviyor.

ACUN ILICALI HAFTANIN BİRİNCİLERİNİ AÇIKLADI

Erkeklerde en yüksek puan alan yarışmacı Ümit Karan olurken ikinci isim de Adem oldu.


Kızlarda en yüksek puan alan yarışmacı Yağmur olurken ikinci olan isim de Damla oldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x