Taciz Skandalında Karar Verildi !

Taciz Skandalında Karar Verildi !

07 Ağustos 2018 - 09:50

Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde, Halit Argun karakterini canlandıran oyuncu Talat Bulut'un, aynı sette çalışan kostüm asistanı Ö.Ç.'yi taciz ettiği iddiları gündeme bomba gibi düşmüştü. 18 yaşındaki Ö.Ç. Talat Bulut'un kendisini dudaklarından öptüğünü iddia etmişti. Aradan geçen süre zarfında Talat Bulut'un başka isimleri de taciz ettiği iddiaları ortata çıkmıştı. Talat Bulut olayında yeni bir gelişme yaşandı ve Bulut hakkında karar verildi

Oyuncu Talat Bulut'un başrol oynadığı Yasak Elma dizisinin setinde 'kostüm asistanı' olarak görev yapan Özge Şimşek, Talat Bulut'un 31 Mayıs'ta dizi setinde kendisini taciz ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu. Soruşturma başlatan savcılık, Özge Şimşek'in iddialarını incelemeye aldı. Soruşturma Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülüyordu. 

KARAR VERİLDİ; Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan soruşturmada müşteki Özge Şimşek'in, şikâyetçi olduğu Talat Bulut'un ve şahitlerin ifadeleri alındı. Soruşturma neticesinde müşteki Özge Şimşek'in iddialarını doğrular nitelikte ve dava açmaya yetecek düzeyde delil elde edilemediği için 'takipsizlik' kararı verildi. 

Olaya ilişkin bir açıklama yapan kostüm asistanı Özge Şimşek "Dava açacağım şahitlerimle. Yaptıkları cezasız kalmamalı, başka kimse benimle aynı şeyi yaşamasın" demişti. Bu sözlerin ardından Talat Bulut bir açıklama yaparak "Hakkımda çıkan asılsız iddiaları şaşkınlıkla izliyorum. Gerçekle hiçbir alakası olmayan bu ithamlar beni ve ailemi çok üzdü. Bu gerçek dışı iddiayı ortaya atan ilgili kişi ve bilip bilmeden karalayıcı yorum yapıp hakaret eden herkes hakkında yargı yoluna başvuracağımı kamuoyunun bilgisine sunarım." ifadelerini kullanmıştı.

NELER OLMUŞTU; FOX'taki 'Yasak Elma'da başrolü oynayan Talat Bulut, dizinin 19 yaşındaki kostüm asistanı Özge Şimşek'i taciz ettiği iddia edilmişti. Asistan, 31 Mayıs Perşembe final sahnesi çekilirken sette başına gelen olayı şöyle anlattı: "Sahne öncesi Talat Bulut'un kravatını düzeltmek istedim. Bana 'Odaya girelim, orada düzelt' dedi. Orada dudağımdan öpüp gitti. Şok yaşadım. Sonra yapım ekibinin yanına çıktım. Beni öperken yanımda kimse yoktu. Ama odaya çağırırken şahitlerim var. Başrol oyuncuları Şevval Sam, Eda Ece, Onur Tuna Sevda Erginci, Gün Akıncı başta olmak üzere setteki herkes bana büyük destek oldu."

'ASLA KABUL EDİLEMEZ'; Dizinin yapım şirketi MED Yapım'ın patronu Fatih Aksoy iddia üzerine açıklama yaptı: "Her iki tarafla da görüştüm. Bu çok ağır bir itham. Bu asla kabul edilir bir şey değil. Olay yargıya taşındı. Savcılık davaya ve soruşturmaya karar verirse Talat Bulut'la sözleşmeyi feshedeceğim. Kızımız isterse başka setimizde çalışabilir. Her zaman yanındayım."

BENİ DE TACİZ ETTİ; öte yandan daha önce Talat Bulut'la bir projede yer alan Hande Ataizi ve İşte Benim Stilim yarışması ile ünlenen Ezgi Baylar, Talat Bulut'un kendilerini de taciz ettiğini iddia etmişti.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x