Tarkan İsyan Etti!

Tarkan İsyan Etti!

25 Ocak 2020 - 18:30

Megastar Tarkan sosyal medya hesabından çöplerden oluşan ve giderek büyüyen 7. kıtaya isyan eden Tarkan "Dur diyelim artık buna!" diyerek tepkisini gösterdi


İnsanlığın çevreye verdiği zararın en somut örneği olan 7. Kıta, atık malzemelerin bir araya gelmesiyle oluştu ve giderek büyüyor. Megastar Tarkan, bu duruma dikkat çekerek soysal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Paylaşımına "Bizim bir anlık konforumuz tüm canlıların geleceğini tehlikeye sokuyor. Dur diyelim artık buna!" notu ekleyen Tarkan, adeta isyan etti.

"DUR DİYELİM ARTIK BUNA!"
Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Tarkan, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla farkındalık oluşturuyor. Çevre kirliğinin hat safhaya ulaştığını ve giderek daha da arttığını ortaya koyan 7. kıta oluşumuna dikkat çeken Tarkan,bir paylaşım yaptı. Megastar, paylaşımına "Plastiğin yarattığı tehlike sınırları, kıtaları, denizleri ve içinde bulunduğumuz zamanı aştı. Bizim bir anlık konforumuz tüm canlıların geleceğini tehlikeye sokuyor. Dur diyelim artık buna! Hayatımızdan eksilttiğimiz her bir plastik atık, yeryüzü için fazladan bir nefes demek. Bunu birlikte başarabiliriz. Tüm kalbimle inanıyorum." notunu da ekledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x