TBMM’ye Gara Bilgilendirmesi

TBMM'ye Gara Bilgilendirmesi

15 Şubat 2021 - 16:25

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yarın Meclis'te Gara'da 13 vatandaşın teröristlerce şehit edilmesiyle ilgili konuşma yapacak

 
AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Gara'da PKK'lı teröristlerce katledilen 13 şehitle ilgili olarak, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yarın Genel Kurul'da gündem dışı konuşma yapacaklarını söyledi. Genel Kurul'daki bilgilendirme oturumu açık yapılacak. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün AK Parti'nin Rize'deki il kongresinde yaptığı konuşmada, "Şimdi Meclis'te bununla ilgili soruşturma önergesi vererek, detaylarını Meclis'te de gündeme getirecekler Savunma Bakanım, grup başkanımız Naci Bey ile de bunu konuştuk. Bunların parlamentodaki temsilcilerinde de yalan bol. Savunma Bakanım, İçişleri Bakanım detaylarını anlatacaklar. Batı bundan anlar mı? İsterse anlasın, isterse anlamasın. ABD'nin açıklaması evlere şenlik. Hani siz PKK'nın yanında değildiniz? Hani siz PYD'nin yanında değildiniz? Bal gibi de yanındasınız ve arkasındasınız. Meclis'te işin gerçeğini anlatacağız" demişti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x