Terim’e Büyük Şok!

Terim'e Büyük Şok!

06 Kasım 2018 - 12:45

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanan ve sonu kavga ile biten Galatasaray - Fenerbahçe maçında çıkacak olan cezalar merak konusu olurken TRT Spor'da Veli Yiğit, PFDK'nın olaya karışan isimleri hangi maddelerden sevk edeceğini ve olası cezaları açıkladı

Maçla ilgili gözlemci, temsilci raporlarına ulaştı. 48 saat içinde olayların muhatapları savunma verecek.

Perşembe 14:00'te PFDK toplantısı var ve cezalar açıklanacak. İşte verilmesi beklenen cezalar...

Saha olayları, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Galatasaray'a para cezası..

Fatih Terim'in 36/5A bendindeki maddeden sevki. Terim'e 3 ila 6 maç arasında ceza verilmesi bekleniyor.

Hasan Şaş'a 44. madde kapsamında rakibe saldırı TFF yetkililere müdaheleden 5-10 maç arası ceza.

Jailson'a şiddetli hareketten dolayı 5 maç ceza.

Ndiaye'ye kırmızı kart sonrası 2 maç ceza.

Soldado 43. veya 45. maddeden sevk neticesinde 2 maç ceza.

Donk ve Muğdat'a 1'er maç ceza... Bu ikili olayların içinde olmalarına rağmen maç sonu herhangi bir kartla cezalandırılmadılar. Dolayısıyla bu ikiliyle gelecek ceza sürpriz niteliğinde olacak.

Programda yukarıda açıklanan cezaların verilmesi muhtemel cezalar olduğu ve asıl cezaların perşembe günü toplantıdan sonra belli olacağı vurgulandı.

Alınan habere göre karşılaşma sonrası kulüp resmi sitesinden yapılan müsabakaya yönelik yapılan açıklamaların sportmenliğe aykırı bulunmasından dolayı talimatlar gereği kulüp başkanı Mustafa Cengiz de PFDK'ya sevk edilen bir diğer Galatasaraylı isim oldu. Keza aynı şekilde, Galatasaray Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak da, sportmenliğe aykırı açıklamalarından dolayı, disiplin kuruluna gönderildi.

Kamuoyunda büyük infial oluşturan derbi ile ilgili raporları yetersiz bulan TFF, bu konuda resmi yayıncı kuruluştan görüntüleri isteyerek, hassas bir çalışma yürüttü. 7 hukukçudan oluşan TFF Hukuk Müşavirliği, çalışmalarını akşam saatlerinde tamamladı. Yayıncı kuruluş görüntülerinin delil olduğu bu sevk konusunda, Fırat Aydınus'un ek raporunda Donk ve Rodrigues ile ilgili "görmedim" ifadesini kullandığı, kurulun bu iki oyuncuyu görüntüden sevk ettiği iddia edildi.

Abdurrahim Albayrak derbi maçın ardından ne demişti? 

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Fenerbahçe derbisi sonrası, "Artık sabrımız taşmaya başladı. Biz kimseden ayrıcalık istemiyoruz. Tüm takımlara eşit davransınlar" ifadelerini kullanmıştı...

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x