Terim İddialı Konuştu!

Terim İddialı Konuştu!

13 Şubat 2019 - 19:30

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Benfica maçı öncesi bir basın toplantısı düzenledi. Terim, Avrupa Ligi'nde iddialı konuşmak için bu eşleşmenin sonucunun önemli olduğunu söyledi

Fatih Terim, Benfica maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Terim nasıl bir oyun oynayacaklarına dair açıklamalarda bulunduktan sonra soruları yanıtladı.
Terim'e iki Porto maçındaki performansı hatırlatılarak Benfica karşısında Porto'ya karşı oynanan oyun ortaya konulursa bu yeterli olur mu? diye soruldu.

Terim bu soruya "İki Porto maçı çok önemli, çok pozisyon bulduğumuz maçlar. O performansı tekrarlarsak tur için umutlu olabiliriz. Şu an Benfica, Porto'dan daha iyi durumda. Muhakkak ki Porto daha iyi takım ama form durumu olarak Benfica şu anda daha önde." yanıtını verdi.

'İki numaralı kupayı daha önce kazanmış olarak yarınki maç yeni bir destanın başlangıcı olur mu?' diye soruldu.

Terim bu soruya ise "İnşallah Avrupa Ligi'nde gidebildiğimiz yere kadar gideriz. Bunun konuşulabilmesi için Benfica önemli bir sebep. Benfica'yı geçersek çok daha ciddi ve net konuşmalar yapabiliriz."
'Yeni transferlerle eliniz güçlenmiş oldu. Yarınki maçta daha cesur ve savaşan bir takım mı izleyeceğiz' diye soruldu.

'Oyuncu olarak takviyelerimiz var ama yazamadığımız oyuncular da var. Galatasaray oyun anlayışında özellikle kendi sahasında yakın bir zamanda her tarafta inşallah kendi oyununu rakibe kabul ettirmeye çalışan bir oyun oynayacağımızdan emin olabilirsiniz. Maç öncesi düşüncemiz bu."

'Yarınki maç daha stratejik ve kontrollü oynamayı gerektiren bir maç mıdır?' diye soruldu. 

"Galatasaray taraftararı sabırsızdır fakat bizim olduğumuz yerde taraftarların sabrı sınırsızdır. Trabzonspor maçındaki oyunun üzerine koyarak gitmeyi amaçlıyoruz. Trabzonspor maçında baskılı oyunun kontrolünü elinde bulunduran ve çok pozisyon bulan bir Galatasaray'ı toplamda 45 dakika izlettik. Bu seyircinin uzun müddet koltukta oturmaması demektir. Bizim de istediğimiz budur. Hem zevk veren hem zevk alınan bir oyun anlayışı oturtmaya çalışıyoruz. Mümkünse gol yemeden rövanşa gitmek istiyoruz. Anlayışımı nerede olursa olsun bu oyunu oynamak. Bu oyun sonuca götürür. İnşallah onu da başaracağız"

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x