Testleri Pozitif Çıktı!

Testleri Pozitif Çıktı!

14 Mayıs 2020 - 13:56

Beşiktaş Kulübü'nde yapılan testler neticesinde, sekiz kişide pozitif Covid-19 test sonucu tespit edildi

Beşiktaş Kulübü'nun futbolcular, teknik heyet ve tesis çalışanlarına dün ikinci kez yaptırdığı Covid-19 testinin sonuçları açıklandı. Yapılan testler neticesinde, 8 kişide pozitif Covid-19 test sonucu tespit edildi.


Kulübün Sağlık Ekibi Danışmanı Dr. Tekin Kerem Ülkü'nün açıklaması şöyle;


"13 Mayıs Çarşamba günü, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza ikinci kez Covid-19 testi yapılmıştır.


Yapılan testler neticesinde, sekiz kişide pozitif Covid-19 test sonucu tespit edilmiştir.


Testi pozitif sonuçlanan kişilerin takip ve tedavi sürecine, ilgili prosedürler doğrultusunda derhal başlanmıştır."

FENERBAHÇE VE TRABZONSPOR'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI


Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüpleri, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak 8 koronavirüs vakasına rastlanan ezeli rakibi Beşiktaş'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Fenerbahçe'nin mesajı şu şekilde:

Covid-19 testi pozitif çıkan Beşiktaş Kulübü futbolcuları, teknik ekibi ve tesis çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Geçmiş olsun @Besiktas


Trabzonspor'un mesajı:


Sevgili Beşiktaş camiası; Yapılan COVID-19 testleri sonucunda sekiz kişide pozitif vakaya rastlandığını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Camianıza geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. #BirlikteBaşaracağız

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x