Topuklu Ayakkabıların Cazibesi

Topuklu Ayakkabıların Cazibesi

24 Mayıs 2018 - 20:00

Hiç kimse topuklu ayakkabıların cazibesini inkar edemez. Tabii bu cazibe sadece doğru kombinde giyildikleri sürece geçerli

İşte her ne pahasına olursa olsun topuklu ayakkabı ile kombinlemekten kaçınmanız gereken 6 parça…

Kot şortlar ve stilettolar

Kot şortlar altına topuklu ayakkabı giyerek bacaklarınızı daha da öne çıkarmak isteyebilirsiniz. Bunu yapmanın daha zarif bir yolu kot şortları babetlerle kombinlemek olacaktır.

Eğer kot şortlarınız altına illa topuklu giymek istiyorsanız dolgu topuk ayakkabıları tercih edin. Bu kombinin üzerine bol uçuşan bir bluz giymek çok şık görünmenizi sağlar.

Mini etekler ve platform topuklar

Etek boyu ne kadar kısaysa topuk boyu da o kadar kısalmalı. Platform topuklu ayakkabılarla giyilen bir mini etek kaba bir görüntü oluşturabilir. Ancak aynı parça mokasen veya düz sandaletlerle çok daha havalı ve genç görünür.

İspanyol paça pantolonlar ve parmak ucu açık topuklular

İspanyol paça pantolonlar altına giyilen topuklu ayakkabılar bacaklarınızı olduğundan çok daha uzun gösterebilir. Ama eğer parmak ucu açık topuklular giyerseniz bu bacaklarınızı daha uzun gösteren illüzyonun bozulmasına sebep olur. Bu yüzden bol paça pantolonların altına parmak ucu açık olmayan topuklular giyin.

Kalem etekler ve yazlık topuklu sandaletler

İki farklı tarzlarda olan bu parçaların birleşimi hiçte hoş gözükmüyor. Bu tür etekleri zarif ince topuk stilettolarla kombinlerseniz çok daha güzel bir görünüm olacaktır.

Tayt ve eşofmanlar altına topuklu ayakkabılar

Bu kombinle salaş şıklık yaratayım derken rüküş olma olasılığınız çok yüksek. Bu yüzden eşofman ve taytlarınızı spor salonuna, topuklu ayakkabılarınızı da gece dışarı çıkmaya saklayarak bu kombinden sakının. Bu parçaları spor ayakkabılarla kombinlemek daha yerinde olacaktır.

Rahat yürüyemediğiniz bütün topuklular

İçinde rahat edemediğiniz topuklu ayakkabıları almayın. Kıyafetinizin altına çok yakışması önemli değil. Çok özenle bir araya getirdiğiniz kıyafetinizin şıklığı yürürken çektiğiniz acı ve adım atmaktaki zorluğunuzla bozulur ve komik durmanıza sebep olur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x