Transferde Hareketli Saatler!

Transferde Hareketli Saatler!

08 Haziran 2019 - 12:18

Fenerbahçe, transferde bombaları patlatmaya hazır. Yönetim, şampiyonluk kadrosu kurmak için imkanları seferber etti. Bu yaz Kadıköy’de yıldız yağmuru olacak. Fenerbahçe her gün bir transfer açıklayarak şov yapacak. Fejsa ve Allahyar’ı imza noktasına getiren Kanarya, Ben Arfa, İrfan Can, Yerry Mina ve Recep Niyaz’da da mutlu sona ulaştı



Ben Arfa işi bitti


Damien Comolli, “Ben Arfa’yı 14 yaşından beri tanıyorum. Çok beğendiğim ve yeteneklerine inandığım, güvendiğim bir futbolcu. Ben Arfa’yı Fenerbahçe’ye yakıştırıyorum” sözleriyle transferin sinyalini vermişti. 


Zajc’ın satılma ihtimalinin yükselmesinin ardından, Fransız yıldızla temas kuruldu. 


Comolli’nin yakından tanıdığı Ben Arfa’yı ikna etmesi zor olmadı. 


Bonservisi elinde olan 32 yaşındaki oyuncuyla 2+1 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi.


İrfan Can geliyor

Emre Belözoğlu, 4 yıl aranın ardından 39 yaşında Fenerbahçe’ye dönmeye hazırlanıyor. Tecrübeli yıldız, yalnız da gelmiyor. Yönetim, Emre’nin, “Mutlaka alalım” dediği İrfan Can Kahveci ile el sıkıştı. 


Başakşehir ile süren sıkı pazarlıklarda da sona gelindiği kaydedildi. Sarı-Lacivertliler, Turuncu-Lacivertliler’den oyuncu satışı için süre istedi. 


Satılması gündemde olan Eljif Elmas, Zajc, Hasan Ali Kaldırım gibi isimlerden gelecek paranın ardından İrfan bitecek.

Ancak İngiliz ekibine uyum sağlayamayan ve umduğunu bulamayan Mina ayrılık kararı aldı. 

Copa America öncesi bu kez elini çabuk tutan Fenerbahçe, 24 yaşındaki oyuncuyu 1 yıllığına kiralamak için taraflarla anlaşmaya vardı.


Yerry Mina bu kez oldu

Fenerbahçe, Yerry Mina’yı geçtiğimiz sezon Barcelona’dan kiralamaya çok yakındı. Ancak Kolombiyalı yıldızın Dünya Kupası performansı sonrası talipleri arttı, Barça oyuncuyu kiralamak yerine 30 milyon Euro gibi bir rakama Everton’a sattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x