"Türkiye’nin Üzerine Kara Bir Bulut..."

"Türkiye'nin Üzerine Kara Bir Bulut..."

12 Eylül 2019 - 15:59

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, 12 Eylül
1980 darbesinin 39. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı


Köse, ”Bugün 12 Eylül 1980 darbesinin, Eylül’ü Kara Eylül yapan, Türkiye’nin üzerine kara bir bulut gibi çöken o melun günün 39. Yıldönümü” ifadelerini
kullandı.

Türk Milletinin özgürlüğüne milletin kurucusu olduğu kurumlarla pranga vurulmak istendiğini belirten Köse'nin mesajı şöyle:
“Bu kara günün yıldönümünde, Millet adına özgürce konuşabilmek Cumhuriyet
Halk Partisi olarak bizim için bir kıvanç ve gurur meselesidir. 12 Eylül Türkiye’nin geleceği ve ilerlemesine kurulmuş hain bir tuzaktır. O gün milletin körpecik evlatları kızıl ve kara emperyalizmin oyunlarına kurban edilmek istenmiştir.
Biz her türlü emperyalizmin ülkemiz üzerindeki oyunlarını bozmak, ülkemizi bütün dış güçlerin uzantılarından korumak isteyen o kutlu yolculardan olma yolunda ilerleyeceğiz. 12 Eylül, Milletimizin özgürlüğüne vurulmak istenen ne ilk ne de son darbedir. O gün kapitalizmin çocukları kazanmış olduklarını düşünseler de kaybetmişlerdir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler de milletimizin açtığı yolda, bu vatanda yeşeren özgürlük, barış, hoşgörü gibi tüm insani değerleri koruma ve geliştirme yolunda el birliğiyle ve var gücümüzle çalışacağız.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x