Tüylerinizin Diken Diken Olmasına Hazır mısınız?

Tüylerinizin Diken Diken Olmasına Hazır mısınız?

21 Mart 2018 - 21:30

1. Çinli bir seri katil olan Huang Yong, kurbanlarını uyuşturup tecavüz ettikten sonra çocukların ve erkeklerin deri kemerlerini hatıra olarak saklardı.

Çinli bir seri katil olan Huang Yong, kurbanlarını uyuşturup tecavüz ettikten sonra çocukların ve erkeklerin deri kemerlerini hatıra olarak saklardı.

Yong'ın asıl hedefi küçük erkek çoçuklarıydı. Söylediklerine göre büyük erkekleri kandırmak zor, kadınlar ise onu daha az "Kahraman" gibi gösteriyormuş. 2003 yılında idam edilen Yong'ı ele veren ise arka bahçesine gömdüğü 17 ceset olmuş.

2. "Satranç Tahtası Katili" lakaplı Rus seri katil Alexander Pichushkin'in amacı bir satranç tahtasındaki kare sayısı (64) kadar adam öldürmekti.

"Satranç Tahtası Katili" lakaplı Rus seri katil Alexander Pichushkin'in amacı bir satranç tahtasındaki kare sayısı (64) kadar adam öldürmekti.

Pichushkin evinde bir satranç tahtası bulunduruyordu ve insanları öldürdüğü tarihleri bu karelere yazıyordu. Tutuklandığında 49 cinayetten yargılanmıştı ama satranç tahtasının 61 karesi doluydu! Pichushkin'i en ürkütücü seri katiller arasına sokan şey ise Jeffrey Dahmer, Jack the Ripper ve Son of Sam gibi ünlü seri katillerin toplamından daha fazla adam kesmesi olmuş.

3. Alman bir hemşire olan Niels Hoegel meslektaşlarına, insanları diriltme yeteneğini göstermek için hastalarına ilaç verip kalp yetmezliğine yol açmasını sağlıyordu.

Alman bir hemşire olan Niels Hoegel meslektaşlarına, insanları diriltme yeteneğini göstermek için hastalarına ilaç verip kalp yetmezliğine yol açmasını sağlıyordu.

Niels 2 hastayı öldürmekten ömür boyu hapis cezasına çarptırılmasına rağmen Ocak 2018'de 97 cinayetten tutuklandı. İlk yakalanması da bir hemşirenin durumu gayet normal olan hastanın başında Niels'ı onu diriltmeye çalışırken görmesiyle olmuş. Çöpün içinde bir sürü boş ilaç kutusuyla beraber...

4. "Siyanür Mohan" lakaplı profesör Mohan Kumar genç kadınları kendisiyle evlenmeye ikna edip ertesi gün onları siyanürle kaplanmış doğum kontrol haplarıyla öldürüyordu.

"Siyanür Mohan" lakaplı profesör Mohan Kumar genç kadınları kendisiyle evlenmeye ikna edip ertesi gün onları siyanürle kaplanmış doğum kontrol haplarıyla öldürüyordu.

Hintli seri katil 20 kişiyi öldürmesine rağmen 5 cinayetten ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Evlenmeye ikna ettiği kadınlarsa genellikle ya çok fakir ya da kendilerine uygun damat bulamayan kadınlardı.

5. Güney İtalyalı katil Leonarda Cianciulli, öldürdüğü 3 kişiden sabun ve pasta yaptıktan sonra bunları arkadaşlarına hediye etti.

Güney İtalyalı katil Leonarda Cianciulli, öldürdüğü 3 kişiden sabun ve pasta yaptıktan sonra bunları arkadaşlarına hediye etti.

Bir falcının tüm çocuklarının öleceğini söylemesiyle telaşlanan Leonarda, çocuklarının hayatta kalmasını başka kişileri kurban ederek sağlayabileceğini düşünüyordu.

6. 100 erkek çocuğun katili olan Javed İqbal, demir zincirle boğma, kurbanlarını doğrama ve asitte eritme suçlarından 2000 yılında hapis cezasına çarptırıldı.

100 erkek çocuğun katili olan Javed İqbal, demir zincirle boğma, kurbanlarını doğrama ve asitte eritme suçlarından 2000 yılında hapis cezasına çarptırıldı.

Javed cezalandırılmadan önce 8 Ekim 2001'de gizemi çözülemeyen sebeplerle hapishane hücresinde ölü bulundu.

7. "Şeytan Doktor" lakaplı Dr. Marcel Petiot, Nazi işgali sırasında Fransa'dan kaçmaya çalışan Yahudi mültecileri öldürmesiyle biliniyor.

"Şeytan Doktor" lakaplı Dr. Marcel Petiot, Nazi işgali sırasında Fransa'dan kaçmaya çalışan Yahudi mültecileri öldürmesiyle biliniyor.

Toplamda 27 kişiyi öldüren doktor, Fransa'nın Villeneuve-sur-Yonne kasabasında belediye başkanı olarak da görev yapmış.

8. Sıradan bir fırıncı olan Alaskalı Robert Hansen, kadın seks işçilerini kaçırdıktan sonra ormana bırakıp tüfeğiyle avlıyordu.

Sıradan bir fırıncı olan Alaskalı Robert Hansen, kadın seks işçilerini kaçırdıktan sonra ormana bırakıp tüfeğiyle avlıyordu.

12 yıl boyunca Robert, 17 kadını öldürdü ve 30'dan fazla kadına tecavüz etti. 2014 yılında hala hapisteyken hayatını kaybetti.

9. İngiltere'de “Asit Banyosu Katili” olarak bilinen John George Haigh, kurbanlarını sülfürik asit içinde çözdürüyordu.

İngiltere'de “Asit Banyosu Katili” olarak bilinen John George Haigh, kurbanlarını sülfürik asit içinde çözdürüyordu.

Bunu yapmasının sebebi de eğer cesetleri tamamen ortadan kaybederse  mahkum edilmesinin imkansız olduğuna inanıyordu.

10. Fransız seri katil Michel Fourniret, ilk karısının evlenmeden önce bakire olmadığını fark ettikten sonra bakireleri öldürmekle ilgili bir takıntı geliştirdi.

Fransız seri katil Michel Fourniret, ilk karısının evlenmeden önce bakire olmadığını fark ettikten sonra bakireleri öldürmekle ilgili bir takıntı geliştirdi.

Michel, 1987'den 2001'e kadar 14 yıl boyunca sekiz kız çocuğu kaçırdı ve öldürdü. Üçüncü karısı Monique Olivier da cinayetlerin dördünde suçlu bulunarak ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

11. Takahiro Shiraishi 9 kadına onları öldürüp doğramadan önce bir intihar sözleşmesi teklif etti.

Takahiro Shiraishi 9 kadına onları öldürüp doğramadan önce bir intihar sözleşmesi teklif etti.

Japon seri katilTwitter'da intihara meyilli genç kızlara tuzak kurduktan sonra evine çağırıp vahşice öldürdü.

12. İranlı seri katil Saeed Hanaei, kadın seks işçilerini eşarpla boğduktan sonra cesetlerini lağım kenarına bırakıyordu.

İranlı seri katil Saeed Hanaei, kadın seks işçilerini eşarpla boğduktan sonra cesetlerini lağım kenarına bırakıyordu.

2000-2001 yılları arasında 16 kadını öldüren Saeed savunmasında tanrıya iyilik yaptığını ve toplumu temizlediğini söylüyordu.

 

13. Pedro López, 110 kızın öldürülmesinden suçlu bulunmasına rağmen 1998 yılında bir akıl hastanesinde iyi bir davranıştan serbest bırakıldı.

Pedro López, 110 kızın öldürülmesinden suçlu bulunmasına rağmen 1998 yılında bir akıl hastanesinde iyi bir davranıştan serbest bırakıldı.

Korkutucu olan şey ise 2018 yılından itibaren nerede olduğu bilinmiyor!!

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x