Uçurtmalar Bornova’da Gökyüzüyle Buluşacak

Uçurtmalar Bornova’da Gökyüzüyle Buluşacak

25 Nisan 2019 - 16:27

Bornova Belediyesi’nce bu yıl beşincisi düzenlenecek olan “Geleneksel Uçurtma Şenliği” Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda 28 Nisan Pazar günü saat 13:00’te başlayacak. Şişme oyuncaklar, bando gösterisi ve vatandaşlara çeşitli ikramların yapılacağı şenlikte çocuklara 5 bin adet uçurtma da ücretsiz olarak dağıtılacak

Bornova Belediyesi ilçede yaşayan çocukları geleneksel olarak düzenlenen uçurtma şenliğinde buluşturacak. Bu yıl beşincisi gerçekleştirilecek şenlik 28 Nisan Pazar günü Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda saat 13.00’te başlayacak. Çocukların aileleriyle birlikte keyifli bir Pazar günü geçirmesi için eğlenceli etkinliklerin programa dahil edildiği Şenlik’te, 5 bin uçurtma da ücretsiz olarak dağıtılacak.

Miniklerin gönüllerince eğlenebilmesi için şişme oyun alanlarının yer alacağı Şenlik kapsamında bando gösterisi ve DJ performanslarıyla birlikte vatandaşlara çeşitli ikramlarda da bulunulacak. Tüm vatanşları düzenlenecek şenliğe davet eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Çocuklarımız ve aileleri için hazırladığımız bu özel günde tüm Bornovalılarla birlikte olmak istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x