UEFA’ya verilen söz tutulmadı!

UEFA'ya verilen söz tutulmadı!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kurtarıcı olmadığını söyleyen Cengiz, "UEFA'ya zarar etmem sözü verilmiş ancak bu yerine getirilmemiş. Sadece yıllık 500 milyon TL zarar var. Burada UEFA'ya hiçbirşey söyleyemedik" dedi.

11 Mart 2018 - 12:20

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA ile yapılan son görüşmelerle ilgili detayları açıklayan Mustafa Cengiz şunları söyledi: " Ben bir protestonun, yönetilme tarzına karşı çıkışın vücut bulmuş haliyim. Kurtarıcı değilim, mesih değilim. Sağlıklı bir Galatasaraylıyım.

Üzerimizdeki baskı gün geçtikçe artıyor. Sorumluluğumuz gün geçtikçe artıyor. UEFA'ya zarar etmem sözü verilmiş ancak sadece 1 yılda 500 milyon TL zarar edilmiş. Burada UEFA'ya hiçbirşey söyleyemedik. Kulüp zarar etmeme sözünü tutamadı. Çok sert sorular geldi bize. Karşıdakiler çok birikimli konusunda uzman kişiler. Bizden artık vaat beklemiyorlar.

Bizim hedefimiz ikinci yılda borcu sıfırlamak, üçüncü yılda da kara geçmek. Riva'dan elde ettiğimiz geliri futbolcu transferlerine harcadık malesef. Riva ve Florya bizim için çok önemli gelir kaynakları. Doğru organizasyonla 4 yılda elde ededeceğimiz gelir neticesinde mali tabloyu düzeltebiliriz.Uğraştığımız çok icra dosyası var. "

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x