Ünlü Çiftin Büyük Mutluluğu!

Ünlü Çiftin Büyük Mutluluğu!

22 Ekim 2020 - 19:20

2016 yılında Cunda'da nikah masasına oturan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın ilk bebekleri doğdu. Dün öğlen suda doğum yapan ve kızına Lalin adını veren Kobal, doğum sonrası geniş önlemler aldırdı. Bugün hastaneden taburcu olurken basın mensuplarıyla sohbet eden Kobal, bebeğinin durumunun çok iyi olduğunu söyledi


Bugün hastaneden taburcu olan Sinem Kobal, çıkışta kendisini bekleyen basın mensuplarıyla sohbet etti. Kenan İmirzalıoğlu, bebeğini arabaya bırakırken basın mensuplarına açıklama yapan Kobal, "Bebeğimiz ve ben çok iyiyiz teşekkür ederiz" dedi. Suda doğum yapan güzel oyuncunun rahat halleri ise dikkatlerden kaçmadı.

"DOĞUMDA SİNEM'İN YANINDAYDIM"

Kızını arabaya bıraktıktan sonra eşinin yanına gelen Kenan İmirzalıoğlu ise "Buraya kadar geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Allah bekleyen herkesin sağlıklı şekilde kucağına almasını nasip etsin. İsteyenlere de hayırlısıyla nasip etsin. Çok güzel bir duygu. Doğuma da girdim, Sinem'in her anında yanındaydım" ifadelerini kullandı.

 

"DOĞUM SONRASI ÇİKOLATA DAĞITTIK"

Kenan İmirzalıoğlu, doğum için hastanenin bir katını kapattırdığı ve gelen misafirler için 5 odayı da ayırttığı yönündeki iddialar için "Oda falan kapatmadık. Hastane tedbirlerine uyum sağladık. Pandemi nedeniyle zaten eşimiz dostumuz tebriğe gelemedi. Çalışanlara çikolata ikramında bulunduk hepsi bu" dedi.

HAMİLELİK POZLARINI PAYLAŞMIŞTI

Hamilelik sürecini gözlerden uzak bir şekilde evinde geçiren Sinem Kobal, bu süreçte sosyal medya hesabından karnının görünmediği pozlarını paylaşmayı tercih etti. Geçtiğimiz ay evinin bahçesinde hamilelik çekimi yaptıran güzel oyuncu, o pozlarını Instagram hesabından paylaşarak karnını göstermiş oldu.Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın ilk bebekleri dünyaya geldiKenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın ilk bebekleri dünyaya geldiKenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın ilk bebekleri dünyaya geldiKenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın ilk bebekleri dünyaya geldi

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x