Ünlü İsim Koronavirüse Yakalandı!

Ünlü İsim Koronavirüse Yakalandı!

15 Nisan 2021 - 15:27

Ünlü radyo programcısı Ahmet Metan koronavirüse yakalandı. Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınan Metan'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi


Radyo programcısı ve YouTuber Adem Metan’ın Covid-19 testi pozitif çıktı. Ünlü radyocu, Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Salgını ağır bir şekilde geçiren Metan’ın, virüsten dolayı ciğerlerinde büyük sorun olduğu öğrenildi.

ÇOCUKLARI İÇİN DUA İSTEMİŞTİ

Öte yandan geçtiğimiz hafta Twitter hesabından yaptığı duyuruda oğullarının koronavirüse yakalandığını açıklayan Adem Metan, takipçilerinden de dua etmelerini istemişti.

Metan, “Büyük oğlum Ömer’in ardından henüz 6 aylık olan küçük oğlum S.Hamza’nın da yüksek ateş, şiddetli öksürük sonrası testi pozitif çıktı. Abisine göre biraz ağır geçiriyor. Hastaneye yatırdık. Önce Rabbime sonra dualarınıza sığındık” demişti.

ADEM METAN KİMDİR?

3 Mayıs 1987 tarihinde Ordu'da dünyaya geldi. 2007'den beri radyo programcılığı yapmaktadır. Sosyal medya faaliyet gösteren Biz10 TV'nin kurucusudur.

Adem Metan, çocukluk hayali olan radyoculuğa adım attığında ilk ve en ciddi eleştirisini babası ile annesinden aldı. Babasına göre "Yaptığı iş mi?", Annesine göre ise "Çok gülene kız vermezler" idi.


 
Tüm bunlara rağmen karlı bir havada 2007'nin Mart ayında yola çıkarak kendi yolunu çizdi. Star FM, Meltem Radyo, Radyo 24 ve Medya FM, Karadeniz FM, Alem FM, Best FM, Radyo D'de dinleyenleriyle buluştu.

2011'de 'Hayata Dair Özlü Sözler', 2013'te 'Senden Bir Parça', 2014'te 'Yalnızlığın Sen Tonu' ve 2015'te 'Kompo Komik' isimli dört kitap yazdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x