Ünlü Oyuncu Hayatını Kaybetti!

Ünlü Oyuncu Hayatını Kaybetti!

Ünlü sinema ve dizi yıldızı Art LaFleur, 10 yıldır mücadele ettiği Parkinson hastalığına yenik düşerek 78 yaşında hayatını kaybetti

20 Kasım 2021 - 11:13

"Babe Ruth" rolüyle gönüllerde taht kuran ünlü oyuncu Art LaFleur hayatını kaybetti. 78 yaşında hayata gözlerini yuman ünlü oyuncunun 10 yıldır mücadele ettiği Parkinson hastalığına yenik düştüğü açıklandı.

Oyuncunun eşi Shelley tarafından yapılan açıklamaya göre LaFleur evinde ailesi yanındayken vefat etti. Eşi için "Cömert ve özverili bir adamdı. Bu niteliklerini sadece kariyerine taşımakla kalmadı. Ailesi ve arkadaşlarına da yansıttı" diye konuştu.

Art LaFleur kimdir?

The Sandlot filminde canlandırdığı ikonik beyzbol yıldızı Babe Ruth karakteriyle büyük başarıya ulaşan oyuncu aralarında Cobra ve The Santa Claus'un da olduğu birçok filmde rol aldı.

Yine ikonik bir film olan Field of Dreams'te Chick Gandil rolünü oynadı. The Blob, A Cinderella Story, Speed Racer ve House Hunting oynadığı diğer filmler arasında yer alıyor.

TV kariyeri de olan LaFleur, Malcolm in the Middle ve The Mentalist gibi dizilerde boy gösterdi. Ayrıca M*A*S*H, Cold Case, The Bernie Mac Show, Key and Peele, Baywacth, ER, JAG, House, The Incredible Hulk, Coach, Doogie Howser, Home Improvment, Northern Exposure, Thirtysomething, Hill Street Blues, A Takımı, Webster, Soap, Lou Grant gibi dizilerde de rol aldı.

Art LaFleur, 32 yaşına kadar oyunculuk dünyasında yer almamıştı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x