Ünlülerden Destek Mesajı!

Ünlülerden Destek Mesajı!

25 Ocak 2020 - 10:39

Elazığ dün akşam saat 20.55’te meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından Türkiye'nin dört bir yanından destek mesajları paylaşıldı. Ünlü isimler sosyal medya hesaplarından ard arda yaptıkları paylaşımlarla Elazığ'nın acısına ortak oldu


6.8 büyüklüğündeki depremin ardından birçok ünlü isim sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaptı. AFAD verilerine göre, Elazığ’ın Sivrice ilçesinde yerin 10 kilometre derinliğinde 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Malatya, Diyarbakır ve Adıyaman başta olmak üzere birçok ilde hissedildi.

Türkan Şoray:

Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Dualarımız sizlerle...

Engin Altan Düzyatan:

Elazığ’ da meydana gelen Malatya ve civar şehirleri de etkileyen deprem çok üzücü... Can kayıpları için Allah rahmet eylesin. Yaralılara acil şifalar, dualarımız can kaybının artmaması için… Milletimizin başı sağ olsun.


Acun Ilıcalı:

“Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Dualarımız sizinle…”

Doğa Rutkay:

Can kaybı sayısı gitgide artıyor sabah olana dek her saniye artacak üzüntüsünden gözümü kırpamadım bile... Ne acı bir durumun içindeyiz.

Burcu Esmersoy:

Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar dilerim. Başta Elazığ ve Malatya olmak üzere depremin hissedildiği tüm bölgelere çok geçmiş olsun

Demet Akalın:

Geçmiş olsun Elazığ! Biz ne yapabiliriz gerçekten çok üzücü ve çaresiz kalmak.

Fazil Say:

Kayıplarımıza allahtan rahmet diliyorum, sayının artmaması umuduyla.

Mustafa Sandal:

Yürekler burkuldu. Elazığ için dualarım. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet ailelerine sabır diliyorum


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x