Usta Oyuncu Çok Korktu!

Usta Oyuncu Çok Korktu!

16 Aralık 2019 - 20:00

Nebahat Çehre önceki akşam Etiler arkadaşlarıyla birlikte yemek yedi. Mekan çıkışı Çehre'nin arkadaşı ufak bir kaza atlattı

Türk sinemasına damgasını vuran 75 yaşındaki Nebahat Çehre önceki akşam dostlarıyla hasret giderdi. Etiler'de yemek yiyen grup mekan çıkışı objektiflere yansıdı

Çıkışta Çehre'nin arkadaşı dengesini kaybedip merdivenlerden düşme tehlikesi geçirdi. Nebahat Çehre “Eyvah” diye bağırdı. Yaşadığı panik yüzüne yansıyan Çehre “En büyük korkum düşüp yaralanmak. Bir şey olacak sandım. Neyse ki valeler bize yardım etti” dedi.

YAŞIMI GÜZEL YAŞADIĞIMA İNANIYORUM

Geçtiğimiz günlerde bir televizyyon programına katılan Nebahat Çehre güzellik sırlarını açıklamıştı.

Beni güzel buldukları için herkese teşekkür ederim. Ben kendimi o kadar güzel görmüyorum, ben sadece yaşımı güzel yaşadığıma inanıyorum.
Ben bu zamana kadar hiç cilt bakımına gitmedim, banyo yaptığım zaman yüzümü de keseyle yıkarım. Nemlendirici krem sürerim, gözaltı kremleri kullanıyorum.

Yürüyüş yapıyorum, bütün bunun nedenleri hayata güzel bakmak, iyi dostlar edinmek… Şişirmeye tahammül edemiyorum. Yüzümde hatlar çıkmaya başladı, çizgilerim var ama ben bu yaşı yaşamayı seviyorum. Hatlarımın gitmesini istemiyorum, ben çizgilerimle mutluyum. Yaşımı böyle yaşayayım. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x