Usta Oyuncu Hayatın Kaybetti!

Usta Oyuncu Hayatın Kaybetti!

12 Ekim 2019 - 14:16

Robert Forster, aralarında Quentin Tarantino'nun yönettiği ve kendisine Oscar adaylığı getiren Jackie Brown'un da yer aldığı bini aşkın filmde rol almıştı


Usta oyuncu Robert Forster hayatını kaybetti.  Sözcüsü, Forster'ın cuma günü 78 yaşında son nefesini verdiğini duyurdu. Oyuncu, bir süredir beyin kanseriyle mücadele ediyordu. Karakter rollerinin usta oyuncusu Robert Forster, 1997 yapımı Jackie Brown filmindeki performansıyla Oscar ödülüne aday gösterilmişti. Ünlü Breaking Bad dizisinde de rol alan Robert Forster, bu yapımdaki rolünü El Camino: A Breaking Bad Movie'de de tekrarlamıştı.

 David Lynch'in de sık sık birlikte çalıştığı bir oyuncuydu Forster. İkili, Mulholland Drive ve İkiz Tepeler'de birlikte çalışmıştı.
 
Robert Forster, geçen yıl bir internet bloğu için verdiği röportajda "Kariyerim boyunca farklı türlerde birçok film yaptım. Hepsini de her zaman sevdim" demişti.
 
Robert Forster, kariyerine Broadway'da Mrs. Dally Has A Lover adlı oyunla başladı. Daha sonra da usta yönetmen John Huston, ona Reflections in a Golden Eye adlı filmde Elizabeth Taylor ve Marlon Brando ile birlikte rol verdi. Böylece 1967 yılında sinema serüveni başladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x