Ve Açıklandı!

Ve Açıklandı!

22 Mayıs 2019 - 17:49

LGS sınav giriş belgeleri yayınlanır yayınlanmaz milyonlarca öğrenci tarafından sıkça sorgulanmaya başladı. İyi bir lisede eğitim almak için bütün yıl boyunca çalışan öğrenciler LGS 2019'da ter dökecek. Peki, LGS sınavı ne zaman? İşte detaylar...

LGS sınav giriş belgeleri yayınlandı mı soruları LGS'ye kısa bir süre kala öğrenciler tarafından sıkça araştırılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınladığı takvime göre 22 Mayıs Çarşamba günü LGS sınav giriş yerlerinin açıklanacağı belirtilmişti.

LGS 2019 NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayımlandığı sınav takvimine göre LGS 1 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek. Sınav sonuçları ise 24 Haziran tarihinde açıklanacak.

LGS SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYINLANDI!

LGS kapsamında 1 Haziran'da liselere giriş için yapılacak merkezi sınavın giriş belgeleri yayımlandı. Öğrencilerimiz kayıtlı oldukları okul idarelerine başvurup sınav giriş belgelerini alabilecekler.

LGS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Öğrenciler, kimlik kontrolleri ve salonlara yerleştirmenin zamanında yapılabilmesi için en geç saat 09.00’da, fotoğraflı, onaylı sınav giriş belgelerinde belirtilen binada hazır bulunacak.

Geçerli kimlik belgesi ve fotoğraflı, onaylı sınav giriş belgesi yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacak.

Öğrenciler sınava gelirken yanlarında fotoğraflı, onaylı sınav giriş belgesi, geçerli kimlik belgesi ile en az iki adet koyu siyah ve yumuşak kurşun kalem, kalemtıraş ve leke bırakmayan yumuşak silgi bulunduracak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x