Ve Beklenen Açıklama Geldi!

Ve Beklenen Açıklama Geldi!

05 Mayıs 2020 - 13:59 - Güncelleme: 05 Mayıs 2020 - 14:13

Binlerce kişi bekliyordu ve açıklama geldi. Yüzde 20 indirim yapılıyor. İndirim için 6-Mayıs- 19 Haziran tarihleri arasında bankaya başvurabilirsiniz. TOKİ'nin indirim kampanyasından geri ödeme taksiti 2018 sonuna kadar başlamış konut ve iş yerlerinin sahipleri yararlanacak. İndirim kampanyasına taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan projeler dahil edilmedi. TOİKİ'nin indirim kampanyadan faydalanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları, Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzaladıkları aracı bankalardan konut kredisi kullanabilecek

TOKİ 2020 indirim kampanyası başlıyor! TOKİ peşin ödeme indirimi 2020 ne zaman?
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı  Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu  hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik bu yılki indirim  kampanyasına başvurular 6 Mayıs'ta başlayacak.  TOKİ yetkililerinden aldığı bilgiye göre, borcunu peşin  ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için yüzde 20  oranında indirim yapılacak.Yüzde 20 indirim kampanyasından, bütün borç bakiyesini kapatamayacak  vatandaşlar da yararlanabilecek. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlar, borç  bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde  20 indirim kampanyasından faydalanabilecek.


Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları, 6 Mayıs-19  Haziran tarihlerinde ilgili bankaya başvurabilecek. Bu tarihten sonra yapılacak  borç kapatmalarında indirimden yararlanılamayacak.

TOKİ İNDİRİM KAMPANYASINDAN YARARLANMA ŞARTLARI  

İndirimden faydalanacak konut ve iş yeri alıcılarının, başvuru tarihi  itibarıyla TOKİ'ye ödemekle yükümlü oldukları aidat ve herhangi bir borçlarının  bulunmaması gerekiyor.

Kampanyadan, geri ödeme taksidi 2018 sonuna kadar başlamış konut ve iş  yerlerinin sahipleri yararlanacak. İndirim kampanyasına taksit sayısı 12 ay ve  daha az kalan projeler dahil edilmedi.

Kampanyadan faydalanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları, Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzaladıkları aracı bankalardan konut kredisi  kullanabilecek.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x