Vücudunda 6 bin tümör vardı!

Vücudunda 6 bin tümör vardı!

20 Ocak 2018 - 10:25

6 bin tümörlü kadının eski halinden eser yok

Vücudunda bulunan 6 bin tümör sebebiyle onlarca yıldır alay edilen anne ameliyat sonrası çekilen fotoğrafını paylaştı.

Yüzündeki tümörden kurtuldu! İşte son hali

/ 51

 

45 yaşındaki Libby Huffer, nevrofibromatoz ile savaşıyor. Genetik nerolojik bir bozukluk sinirlerin bulunduğu noktalarda kanserli olmayan yuvarlak şekilde tümörler çıkmasına neden oluyor.

/ 51

 

25 yılı aşkın süredir bu hastalıkla mücadele eden Huffer'a sevdiklerinin sarılması bile zarar verecekti. Hastalığını paylaştıktan sonra uzman doktorlar tarafından fiziksel bozukluğunu gidecek bir tedavi önerildi. Yara izini azaltmak için lazer ameliyatı yapılan Huffer'ın görünüşünde büyük farklılık oldu.

/ 51

 

Değişimi ile ilgili konuşan Huffer, 'Acılı çocukluk anılarımın bir kısmını silmeme yardımcı olacak. Bunun için sadece zamana ihtiyaç olduğunu biliyorum. Sırtımdaki tümörler kronik ağrılara sebep oluyordu. Ayaklarımdaki sinirler karıncalanmaya sebep olduğu için uyumakta zorlanıyordum. Sarılmak gibi basit eylemler bile zarar verebiliyordu. Ya da duşta bedenime gelen su aynı şekilde zarar görmeme sebep oluyordu.

/ 51

 

Keşke insanlar yorum yapıp çirkin bir ucube gibi göründüğümü söylemek yerine benimle konuşmayı deneselerdi.' dedi.

/ 51

 

İşte Huffer'ın ameliyat sonrası kavuştuğu görünüm.

/ 51

ÇOCUKLUĞUNDAN BERİ HASTA AMA...

ÇOCUKLUĞUNDAN BERİ HASTA AMA...

Çocukluğundan beri bu hastalıkla cebelleşen Wiang, çektiği tüm sıkıntılara rağmen Bangkok sokakalarında aksesuar satarak hayatını kazanmaya devam ediyor.

/ 51

 

Sinir dokusunda tümörlerin oluşmasına neden olan genetik bir bozuklukla baş etmeye çalışan Wiang'ın cebelleştiği bu hastalık oldukça nadir görülüyor.

/ 51

AMELİYATTA ÖLMEKTEN KORKUYOR

AMELİYATTA ÖLMEKTEN KORKUYOR

Wiang Boommee, kendisine yardım eli uzatan doktorların hepsini reddiyor. Sebebi ise ameliyat sırasında ölmekten korkuyor.

/ 51

'MUTLUYUM'

'MUTLUYUM'

'Bu hastalıkla uzun süredir baş etmeye çalışıyorum. Sağ kaldım ve bir işim var. Ameliyat olursam asla uyanamayabilirim. Hayatta kalamamaktan korkuyorum. Kızım beni buraya getiriyor. burada çiçek satabiliyorum. Mutluyum. Birileri bana bu hafta para bağışında bulundu. Onlara minettarım.'

10 / 51

 

11 / 51

 

12 / 51

 

13 / 51

 

14 / 51

TUVALETTE KİTLEYİ TEK BAŞINA ÇIKARDI

 TUVALETTE KİTLEYİ TEK BAŞINA ÇIKARDI

Batı Avustralya'nın Perth şehrinde yaşayan Lauren Knowles isimli, 27 yaşındaki kadın, tuvalette kanserli kitlesini "doğurmak" zorunda kaldı.

15 / 51

HAMİLEYİM SANMIŞTI

HAMİLEYİM SANMIŞTI

Hamilelik testi poizitif çıkınca sevinçten çılgına dönen kadın, yedi buçuk hafta sonunda aslında bir bebek değil tümörü olduğunu öğrendi.

16 / 51

 

Kanserli doku çıkartılıp yorucu kemoterapi seansları devam etse de Lauren'ın tümörü endişe verici bir oranda büyümeye devam etti.

17 / 51

ARMUT BÜYÜKLÜĞÜNDEYDİ

ARMUT BÜYÜKLÜĞÜNDEYDİ

Genç kadın mide krampları ile acı çekip bir itme dürtüsü hissettikten sonra kanserli kitleyi tuvalette tek başına çıkarttı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x