Yakayı Ele Verdiler!

Yakayı Ele Verdiler!

28 Eylül 2018 - 13:29

İstanbul Kartal’da polisin ‘dur’ ihtarına uymayan araç Pendik’te yakalandı. Aracın içinden polis telsizi, ‘özel harekat’ yazılı çelik yelekler, polis kamuflajı ve biber gazları çıktı


Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü Mobil Park Polisleri, dün akşam saatlerinde yolda polis sireni çalan ve içinde 3 kişinin bulunduğu bir otomobili durdurdu. İçinde ‘Polis Özel Harekat’ yazılı çelik yelekler ile silah, telsiz, cop ve biber gazının bulunduğu araç aniden hareket etti.
Zanlılar kaçarken araçtaki silah ve telsizi yol kenarına attı.  Polis kaçan aracı Pendik'te yakaladı. 3 kişi gözaltına alındı. 


Araçta yapılan aramada, 1 adet polis ibareli tabanca kılıfı, 1 adet teleskopik cop, 1 adet kasatura, 1 adet POS cihazı, 1 adet tabanca, elektroşok cihazları, araç içinde polis çakarı ve sireni, polis ibareli el feneri, biber gazları, pasaport, telsiz ve çelik yelek ve 3 sahte pasaport ele geçirildi. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x