Yaralılar Var!

Yaralılar Var!

Sosyal medya ve haber sitelerinde bir Ermeni teröristinin Şuşa yakınlarında Azerbaycan ve Rus barış gücü askerlerinin bulunduğu kontrol noktasına el bombası attığı görüntüleri paylaşıldı

13 Kasım 2021 - 11:54

Teröristin bölgede görev yapan askerler tarafından gözaltına alındığı, saldırı sırasında 3 kişinin yaralandığı bildirildi.

Teröristin yakalanma ve gözaltına alınma görüntüleri de yayınlandı.

Resmi açıklama geldi

Azerbaycan Cumhuriyet Başsavcılığı ve İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada olayın 13 Kasım 2021 günü Azerbaycan saatiyle sabah 07:12'de gerçekleştiği belirtildi.

Hankendi-Laçın karayolu üzerinde 48-MN-048 plakalı bir araçta bulunan Ermenistan Cumhuriyeti vatandaşı Norayr Mirzoyan ve yanındaki kişiler Laçın yönünde araçla seyrederken Azerbaycan Cumhuriyeti topraklarında RQD-5 model bir el bombasıyla terör eylemi gerçekleştirdi.

Öldürme amacıyla araçtan inen saldırgan Şuşa'nın Daşaltı köyü yakınlarında görev yapan Azerbaycan Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetlerine bağlı askeri birliğe ve Rusya Federasyonu'nun barış gücü askerlerine doğru el bombası attı.

Saldırıda Hafiz Nasibov ve 2 kişi yaralandı.

Elde edilen bilgilere göre saldırıyı gerçekleştiren kişiler hakkında kamu görevlilerini öldürmeye teşebbüs, ateşli silahların terörizm amaçlı kullanılması, örgütlü bir grup olarak yasa dışı ateşli silah ve patlayıcı bulundurulması suçlamasıyla soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x