"Yaslı Ada Demokrasi ve Özgürlükler Adası Olacak"

"Yaslı Ada Demokrasi ve Özgürlükler Adası Olacak"

17 Haziran 2018 - 19:40

Yenikapı'da düzenlenen mitingde İstanbullularla birlikte Türkiye'ye de müjdeler verdi. Erdoğan şunları aktardı: " Yaslı Adayı (Yassıada) biz demokrasi ve özgürlükler adasına çeviriyoruz. CHP zihniyeti Menderes'i ipe götürdü, siz de arkadan desteklediniz. Siz tarihe kendinizi affettiremeyeceksiniz. Burada bir uluslararası toplantılar yapacağız. Biz buyuz Bay Muharrem bak ben laf salatası yapmıyorum, icraatlardan bahsediyorum. Bugün Elazığ'da millet bahçeleriyle dalga geçiyor. Yaklaşık 26 dönemlik yeri Elazığ'da millet bahçesi yapacağız. Ortasına güzel bir yere de şehitler anıtı koyacağız."

COŞKULU KALABALIK KARŞILADI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Eroğan, helikopterle miting alanına geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, miting alanında coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Alanı dolduran vatandaşlar, ellerindeki Türk bayrağı ve parti flamalarını sallayıp, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tezahüratlarda bulundu.
Başbakan Binali Yıldırım ise Çengelköy İskelesi'nden vatandaşlarla birlikte vapurla Yenikapı alanına geldi.
Büyük İstanbul Mitingi için alana kurulan sahneye "Büyük Türkiye Güçlü Lider İster" yazıları asıldı ve iki dev ekran kuruldu. Meydanın bazı noktalarına ekranlar ve vinçlere takılı hoparlörler yerleştirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleri de alana asıldı. Güvenlik noktalarından alana girenlere yağmurluk, Türk bayrağı ve AK Parti bayrağı dağıtıldı. Miting alanına gelenler x-ray cihazlarının bulunduğu kontrol noktalarından geçerek giriş yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x