Yazar Ahmet Ümit İzmir’de Okurlarıyla Buluşacak!

Yazar Ahmet Ümit İzmir'de Okurlarıyla Buluşacak!

Yazar Ahmet Ümit İzmir'de Okurlarıyla Buluşacak!

23 Mart 2018 - 08:40

Polisiye romanların usta kalemi Ahmet Ümit 26 Mart Pazartesi günü saat 17:00'de MaviBahçe'de D&R'da gerçekleşecek yeni kitabı "Kırlangıç Çığlığı" nın imza gününde okurları ve sevenleriyle bir araya geliyor.
Yazdığı sürükleyici polisiye romanlarla adından sıkça söz ettiren, yüz binlerce okur tarafından okunan Türk edebiyatının en sevilen yazarlarından Ahmet Ümit, yeni kitabı "Kırlangıç Çığlığı" nın D&R İzmir MaviBahçe'de düzenlenecek imza gününde okuyucularıyla buluşuyor.

Kırlangıç Çığlığı, soluk soluğa okunan bir polisiye olmasının yanı sıra, 'Vicdanını yitirmiş bir dünyadan başka nedir ki cehennem?' sorusunun ardına düşen büyük bir roman olma özelliği taşıyor. Ahmet Ümit, Başkomiser Nevzat, yardımcısı Komiser Ali ve kriminolog Zeynep'in bir seri katili bulma hikayesini ve bir yandan da çocuk tacizcileri, Suriyeli göçmenler, organ mafyası gibi konulara ele aldığı yeni kitabıyla D&R'larda.

Kitapları satış rekorları kıran, Türk edebiyatının en önemli isimlerinden Ahmet Ümit, ilk baskısı 300.000 adet basılan yeni kitabını, 26 Mart Pazartesi günü D&R İzmir MaviBahçe'de saat 17:00'da gerçekleşecek olan imza gününde, sevenleri için imzalayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x